fbpx

Freshers Fair 2022 για φοιτητές Ηνωμένου Βασιλείου & Career Fair για φοιτητές/αποφοίτους!

Η Global Education μαζί με την Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου, διοργανώνουν για συνεχόμενη χρονιά το FRESHERS FAIR και για πρώτη φορά το CAREER FAIR.

ΠΟΤΕ

Τα δύο fairs θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 5:00-9:00 μ.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία (Λεωφόρος ΡΙΚ, Αγλαντζιά), στη Λευκωσία. Κάνε attend στο Facebook Event εδώ.

FRESHERS FAIR

Τo Freshers Fair 2022 διοργανώνετε σε συνεργασία με πάνω από 25 Greek and Cypriot Societies που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι νέοι φοιτητές θα μπορούν να γνωρίσουν τα μέλη του society του πανεπιστημίου τους και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την νέα πόλη διαμονής τους. Εκεί θα βρίσκονται και οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education για να προσφέρουν συμβουλές στους νέους φοιτητές.

CAREER FAIR

Το Career Fair που διοργανώνεται για πρώτη φορά στόχο έχει να παρέχει βοήθεια και επαγγελματικό προσανατολισμό σε νέους και υφιστάμενους φοιτητές, αλλά και πτυχιούχους. Στην έκθεση θα παρευρεθούν νεαροί εργαζόμενοι που είναι και απόφοιτοι πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου από διάφορους χώρους εργασίας. Τα άτομα αυτά θα παρέχουν στον ενδιαφερόμενο τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Καθοδήγηση για ένα επιτυχημένο βιογραφικό.
  • Ποιοι κλάδοι σπουδών είναι προτιμότεροι/πιο βοηθητικοί για τη συγκεκριμένη εργασία.
  • Πως ο κλάδος σπουδών του ενδιαφερόμενου θα τον βοηθήσει στη συγκεκριμένη εργασία.
  • Τι υποδομές χρειάζονται για να ακολουθήσει κάποιος τη συγκεκριμένη εργασία και με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει πρόσβαση σε αυτές.
  • Τι ψάχνει ένας εργοδότης σε ένα υποψήφιο εργαζόμενο.

Χορηγοί της εκδήλωσης

Student Letting (www.studentletsuk.com) – η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση φοιτητικής διαμονής στην Αγγλία

Uni Assignment Center – που προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη στους φοιτητές

Shipping4All – μεταφορική εταιρεία με ειδικές τιμές για Κύπριους φοιτητές

Mica Copy Center – που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης και άλλων ειδών χρήσιμων σε φοιτητές και επιχειρήσεις.

Χορηγοί επικοινωνίας η φοιτητική πλατφόρμα StudentLife και ο μουσικός σταθμός Mix FM!

Η Global Education και η ΕΦΕΚ είναι αρωγοί και πρωταγωνιστές σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν τη στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής ζωής, αλλά και μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας!

Την εκδήλωση θα τιμήσουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Θα τηρηθούν όλα τα κατάλληλα και επαρκή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με την Global Education στο 22 780250

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending