fbpx

8 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβρη στην Κύπρο!

Τι κι αν το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του (ημερολογιακά πάντα); Το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς διάθεσης και φυσικά θερμοκρασίας… it’s still feels like summer!

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, πρόκειται να απολαύσουμε μοναδικές συναυλίες από Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες που έρχονται στο νησί μας για να μας ξεσηκώσουν με εκρηκτικές εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Πιο κάτω, σου μαζέψαμε τις καλύτερες συναυλίες που θα γίνουν αυτόν τον μήνα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις χάσεις, γιατί… θα χάσεις! 😉

Δες ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο τον Σεπτέμβρη:

1
SeptemberFest 2022

queen.gr/Facebook.com/@Melisses

Σεπτέμβρης και μπίρα πάνε μαζί! Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας που πλέον έγινε θεσμός επέστρεψε και φέτος στη Λευκωσία, από την 1η μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, με 7 μοναδικές συναυλίες.

Μπορείς να ενημερωθείς εδώ για τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα για να αποφασίσεις σε ποια συναυλία θα πας με την παρέα σου για να απολαύσετε και τες τσακρίν σας!

2
Πάολα 

allaboutlimassol.com

Ακόμη μια χρονιά που η εκρηκτική Πάολα έρχεται στη Λευκωσία, στα πλαίσια 28ου  Παγκύπριου Φεστιβάλ Γάλακτος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Χαλκάνωρα στο Δάλι.

Μαζί της επί σκηνής θα είναι ο Αναστάσιος Ράμος και η Χριστίνα Σάλτη και μπορείς να εξασφαλίσεις το εισιτήριο σου κάνοντας κλικ εδώ!

3
Γιώργος Σαμπάνης 

checkincyprus.com

Ο δημοφιλής pop τραγουδιστής θα βρεθεί το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό για ένα μοναδικό show στο “Theama Venue”. Για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Σαμπάνης θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές του με τις επιτυχίες του, χαρίζοντας μια μαγική βραδιά! Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99852220

4
Κωνσταντίνος Αργυρός: “Eleftheros Tour”

Instagram.com/@argiros_konstantinos

Εγώ θα τη χαρακτηρίσω ως τη συναυλία της χρονιάς, αφού δεν πρόκειται να απολαύσουμε μόνο τον Κωνσταντίνο Αργυρό on stage, αλλά και τον Σάκη Ρουβά που θα είναι guest του λαϊκού τραγουδιστή, την Josephine, τον FY και τους Kings!

Για να τους απολαύσεις όλους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να οδηγήσεις μέχρι το Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό! Φρόντισε να είσαι εκεί μέχρι τις 20:00, διότι το πρόγραμμα ξεκινά αυστηρά στις 21:00!

Α και πριν ξεκινήσεις βεβαιώσου ότι έχεις πάρει εισιτήριο… Μπορείς να βρεις εδώ! Μπορείς να βρεις VIP Backstage εισιτήρια, για να είσαι (κυριολεκτικά) πρώτο τραπέζι πίστα και στο τέλος να φωτογραφηθείς με τον Αργυρό! 😉

5
Flying Away Art & Music Festival

znews.gr

Μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσία το δημοφιλές φεστιβάλ επιστρέφει στο Γήπεδο Ορφέα, στην πρωτεύουσα, από τις 9-11 Σεπτεμβρίου με ένα μοναδικό πρόγραμμα!

Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου ποδαρικό θα κάνει η super star Δέσποινα Βανδή, η οποία θα παραδώσει τη σκυτάλη στο συγκρότημα ΜΠΛΕ που αναλαμβάνουν να μας ψυχαγωγήσουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Για το μεγάλο φινάλε της Κυριακής, 11 Σεπτεμβρίου, στην σκήνη θα ανέβουν οι Locomondo.

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 18:00 και η είσοδος ορίζεται στα 12 ευρώ ανά ημέρα!

6
Νατάσα Μποφίλιου

allaboutlimassol.com

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, Νατάσα Μποφίλιου είναι άλλη μια καλλιτέχνης που θα επισκεφτεί την Κύπρο τον Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια θα μαγέψει το κοινό στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00 το βράδυ και η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ. Μπορείς να προμηθευτείς το δικό σου εδώ!

7
Mαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου

musicity.gr

Όταν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου έρχονται στην Κύπρο, θα ήταν αδύνατον να το κάνουν μόνο για μια βραδιά.

Έτσι, η τεράστια Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα χαρίσουν 4 μαγικές βραδιές στο κοινό της Κύπρου, από τις 27-30 Σεπτεμβρίου.

  • Περισσότερες πληροφορίες και τιμές εισιτηρίων θα ανακοινωθούν αργότερα.

8
Άννα Βίσση – Η ιδανική έξοδος αν προτιμάς μπουζούκια

znews.gr

Δεν μπορεί να μην πήρε το ματάκι σου ότι η νούμερο 1, η Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΗ Άννα Βίσση θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις στην Κύπρο!

Η κορυφαία Κύπρια star θα περάσει όλα τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη στις “Notes Live” στη Λεμεσό, όπου αναμένεται να κάνει χαμό.

Και το καλύτερο; Τις Κυριακές μαζί της θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Το πρόγραμμα κάθε Σάββατο θα ξεκινά στις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00 για όσους δεν το έχουν και τόσο πολύ με το ξενύχτι.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 25344344

Εσύ πού θα προτιμήσεις να πας τον Σεπτέμβρη για να διασκεδάσεις; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending