fbpx

GNTM 5: Το νέο trailer για την πρεμιέρα προδίδει πολλά – Γιατί η Βίκυ έβαλε τα κλάματα;

Έλα παραδέξου το! Περιμένεις κι εσύ πώς και πώς να αρχίσει το GNTM γιατί είναι ο μόνος τρόπος να περάσει πιο ευχάριστα η νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ήδη ξεκίνησε για κάποιους!

Ξέρουμε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη μαζεύεστε με την παρέα σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα, απλά και μόνο για να σχολιάζετε όσα γίνονται στο reality μόδας. Αυτό, λοιπόν, θα κάνετε και φέτος… και μάλιστα θα έχετε «πολύ ψωμί για σχόλιο»!

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για τον 5ο κύκλο του GNTM και προδίδει πολλά από όσα θα δούμε φέτος…

Δες το πιο κάτω:

Εκτός από όμορφα κορίτσια και γυναίκες, φέτος θα δούμε και πολλά inspirational stories, αφού θα δούμε γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών (που κάποτε τους έκλειναν τις πόρτες στον χώρο της μόδας) να κυνηγούν πλέον το όνειρό τους!

Μία από αυτές τις ιστορίες ακούμε και στο trailer για την πρεμιέρα της Δευτέρας 19/9, όπου ακούμε μια 79χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ δουλεύει σε απορριματόφορο.

Στη συνέχεια του trailer βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να κλαίει με την ιστορία μιας 47χρονης διαγωνιζόμενης (η οποία όπως δηλώνει είναι 17χρονη στην καρδιά).

Όπως φαίνεται, φέτος, θα «παίξει» πολύ η ηλικία (όπως τις προηγούμενες χρονιές «έπαιζε» περισσότερο η διαφορετικότητα, το bullying ή το plus size modeling). «Η ηλικία πλέον, στη μόδα, δεν έχει καμία σημασία, τα στερεότυπα έχουν σπάσει», ακούμε τη Βίκυ να αναφέρει και υποθέτουμε πως η διαγωνιζόμενη έχει περάσει στην επόμενη φάση!

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα 19/09, για τη μεγάλη πρεμιέρα που θα μας κάνει ξανά να μαζευτούμε στο σπίτι, με ποπ κορν και τις κολλητές!

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανυπομονείς κι εσύ για το GNTM 5!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending