fbpx

10 μέρη που μοιάζουν σαν να βρίσκεσαι σε άλλον πλανήτη & σίγουρα θα σε μαγέψουν!

Σου αρέσει να κάνεις συχνά ταξίδια και να βλέπεις μέρη τα οποία δεν θα ξεχάσεις ποτέ στη ζωή σου;

Αν βαρέθηκες τους basic προορισμούς, εμείς σου βρήκαμε 10 μέρη που μοιάζουν σαν να βρίσκεσαι σε άλλον πλανήτη και -σίγουρα- θα σε μαγέψουν με την ομορφιά τους!

Δες τα πιο κάτω:

1
Σπήλαιο από πάγο

Periergia.gr

Αυτό το παράξενο παγωμένο σπήλαιο βρίσκεται στη ρωσική Χερσόνησο Kamchatka, στο ανατολικό άκρο της Ρωσίας.

Το τούνελ, που αγγίζει το ένα χιλιόμετρο σε μήκος, σχηματίστηκε με το πέρασμα θερμών ρευμάτων κάτω από έναν παγετώνα, που συνδέονται με το ηφαιστείου Mutnovsky που βρίσκεται στην περιοχή!

2
Νησί Palawan

MAXMAG

Το εξωτικό νησί Palawan είναι ένας παραμυθένιος παράδεισος που ανήκει στο Αρχιπέλαγος Sulu, των Φιλιππίνων και είναι το μεγαλύτερο του συμπλέγματος!

Είναι από τα λίγα νησιά που διατηρούν ακόμα τα παρθένα δάση και τους κοραλλιογενής υφάλους στον βυθό τους.

3
Το δάσος των πυγολαμπίδων

Dialogos

Αν νομίζεις ότι οι πυγολαμπίδες βρίσκονται μόνο στα παραμύθια, κάνεις λάθος… Κι όμως, υπάρχουν στα αλήθεια και μάλιστα θα τις βρεις σε ένα ολόκληρο δάσος, στην περιοχή Chugoku, στην Ιαπωνία!

4
Το «Κύμα»

Newsbeat

Tο «Κύμα», όπως μπορείς να καταλάβεις και από την φωτογραφία είναι ένας εκπληκτικός σχηματισμός βράχων και βρίσκεται στα σύνορα των πολιτειών Αριζόνα και Γιούτα των ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα μνημείο της φύσης με απαράμιλλη ομορφιά. Είναι πολύ γνωστό σε πεζοπόρους και φωτογράφους για τα χρώματα και τις κυματιστές μορφές του, αλλά και για τη δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς εκεί!

5
Παραλία Stintino

Italy Magazine

Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στη Σαρδηνία, Ιταλία και είναι αξιοθαύμαστη! Τα νερά της είναι καταγάλανα και -σίγουρα- θα ήθελες και εσύ να βρίσκεσαι εκεί.

6
Αλυκές – καθρέφτες

Versus Travel

Οι αλυκές που γίνονται σαν καθρέφτες (όταν παγώνουν) βρίσκονται στο Potosí, στη Βολιβία και -σίγουρα- θα ήθελες να επισκεφθείς και εσύ αυτό το μέρος!

7
Λίμνη Louise

Travelstyle

Η λίμνη Louise βρίσκεται στον Καναδά, και συγκεκριμένα στο Εθνικό Πάρκο Banff στην Αλμπέρτα και οφείλει την ονομασία της στην πριγκίπισσα Louise Caroline Alberta. Νομίζω η φώτο μιλάει από μόνη της!

8
Pulpit Rock

Newstimea.gr

Ο συγκεκριμένος βράχος βρίσκεται στο Forsand της Νορβηγίας… όπου μπορείς να το πεις και άκρη της γης! Αν αντέχεις τα ύψη, τότε θα απολαύσεις τη θέα που είναι πραγματικά μαγευτική.

9
Το τούνελ με τα λουλούδια

Lions – Radio

Οι μαγευτικοί κρεμαστοί κήποι “Kawachi Fuji Gardens”, βρίσκονται στην πόλη Kitakyushu της Ιαπωνίας. Η τοποθεσία τους βρίσκεται περίπου 6 ώρες από το Τόκιο και ο καλύτερος χρόνος για να τους επισκεφθείς είναι από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου!

Υ.Γ.: Ο κήπος είναι ιδιωτικός και οι επισκέπτες εισέρχονται μόνο με εισιτήριο.

10
Λίμνη Grand Prismatic Spring 

Periergia.gr

Η λίμνη Grand Prismatic Spring, βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Η συγκεκριμένη λίμνη είναι η μεγαλύτερη ιαματική πηγή στις ΗΠΑ και η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο! Τα χρώματά της είναι κάτι περισσότερο από μαγευτικά.

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο τοπίο σε εξέπληξε περισσότερο & θα ήθελες να το επισκεφθείς! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending