fbpx

Μάθε τι πρέπει να κάνεις αν βγαίνεις από το μπάνιο με φαγούρα στο δέρμα!

Σου έτυχε να κάνεις μπάνιο και όταν βγαίνεις να έχεις φαγούρα στο δέρμα; Αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή το δέρμα σου είναι ξηρό

Αυτός, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος και για να μην απορείς, σου βρήκαμε πού μπορεί να οφείλεται αυτή η φαγούρα, αλλά και τη λύση για να σταματήσει να σε ταλαιπωρεί!

Μάθε πιο κάτω:

Freepik.com

Η ξηρότητα του δέρματος μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Κάποιοι από αυτούς είναι οι πολύ κρύες ή ξηρές θερμοκρασίες, η εσωτερική θέρμανση που αφαιρεί την υγρασία από τον χώρο ή το γεγονός ότι χρησιμοποιείς πολύ καυτό νερό στο ντους ή ακόμα από τα πολλά συχνά ντους.

Η λύση για να μην έχεις -πλέον- φαγούρα στο δέρμα μετά το μπάνιο είναι απλή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιο δροσερά μπάνια, έτσι ώστε να μειώσεις άμεσα την ξηρότητα που νιώθεις και -εννοείται- ότι το νερό πρέπει να είναι χλιαρό προς ζεστό.

Κάτι άλλο που είμαστε -σίγουροι- ότι κάνεις είναι ότι με το που τελειώνεις το μπάνιο σου, η πρώτη σου κίνηση να είναι να σκουπιστείς με την πετσέτα σου, αλλά δεν πρέπει να το κάνεις!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ταμποναριστές κινήσεις με την πετσέτα, ώστε να πάρεις τα πολλά νερά και να απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα. Εννοείται μπορείς να ξαναβάλεις ενυδατική ανάλογα με τις ανάγκες σου μέσα στην υπόλοιπη ημέρα.

Εσύ πώς αντιμετωπίζεις τη φαγούρα μετά το μπάνιο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending