fbpx

5 ιδανικές τροφές να φας πριν κοιμηθείς για να σε βοηθήσουν… να αδυνατίσεις!

Σε πιάνουν κι εσένα πολλές λιγούρες κατά τη διάρκεια της μέρας (και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες);

Μην ξεχνάς ότι το βράδυ το γεύμα μας πρέπει να είναι κάτι ελαφρύ. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε 5 ιδανικές τροφές που μπορείς να φας πριν κοιμηθείς… και θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις!

Δες πιο κάτω ποιες είναι αυτές οι τροφές:

1
Καρότο

Freepik.com

Κάθε καρότο έχει μόνο 5 θερμίδες (δηλαδή σαν να λέμε τίποτα)! Εκτός από πολύ υγιεινά, τα καρότα είναι και τραγανά, βοηθάνε στο μαύρισμα και κάνουν κάλο και στα μάτια!

Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να αγοράσεις καρότα την επόμενη φορά που θα πας στην υπεραγορά, ώστε να έχεις για τις βραδινές λιγούρες σου. Αν δεν σου αρέσουν “σκέτα” μπορείς να τα τσιμπήσεις με λεμονάκι – αλατάκι!

2
Δημητριακά

Freepik.com

Υπάρχουν αναμφίβολα πολλά είδη δημητριακών με χαμηλά λιπαρά, τα οποία σίγουρα θα βοηθήσουν να μειώσεις την πείνα σου αργά το βράδυ!

Θα σε κρατήσουν σίγουρα χορτάτ@ μέχρι να πας για ύπνο και θα μπορέσεις να κοιμηθείς άνετα, χωρίς τύψεις πως έφαγες περιττές θερμίδες.

3
Γιαούρτι

Freepik.com

Το γιαούρτι περιέχει τρυπτοφάνη που… σε γεμίζει, ενώ παράλληλα σε κοιμίζει! Επίσης, το γιαούρτι είναι πολύ θρεπτικό και έχει ελάχιστες θερμίδες, οπόταν αποτελεί σίγουρα μια καλή βραδινή τροφή για το στομάχι σου!

4
Φέτες με φυστικοβούτυρο

Freepik.com

Ακόμη όταν σε πιάνει η λιγούρα λίγο πριν πας για ύπνο, μπορείς να φας φέτες με φυστικοβούτυρο και μήλο ή αχλάδι. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός φρούτου και πρωτεΐνης, ενώ συνάμα γεμίζεις την κοιλιά σου και παίρνεις και αρκετές βιταμίνες!

Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να προμηθευτείς τα απαραίτητα για να μπορέσεις να καλύψεις τις λιγούρες σου την επόμενη φορά που θα θέλεις να ορμίξεις στο ψυγείο και να τα καταβροχθίσεις όλα!

5
Ριζογκοφρέτες

Freepik.com

Οι ριζογκοφρέτες πλέον εκτός από πολύ υγιεινές είναι και πολύ νόστιμες, αφού υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις, ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις την ιδανικότερη για τα γούστα σου!

Θα μπορέσεις σίγουρα να κοιμηθείς χωρίς τύψεις, καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες και είναι μια τροφή που συστήνουν πολλοί διατροφολόγοι!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια τροφή θα προτιμήσεις για τις βραδινές σου λιγούρες! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending