fbpx

5 pet friendly café & εστιατόρια για να επισκεφθείς με το κατοικίδιό σου στη Λευκωσία!

Σε καλούν οι φίλοι να πάτε για ένα καφεδάκι ή για φαγητό, αλλά σκέφτεσαι αν θα πας επειδή όποτε φεύγεις από το σπίτι έχεις δύο ματάκια να σε κοιτούν με παράπονο;

Παίρνεις, λοιπόν, το pet σου αγκαλιά και του λες σήμερα θα πάμε μαζί για φαγητό/καφέ! Για να μην ανησυχείς αν θα επιτρέψουν ή όχι την είσοδο στον αγαπημένο σου φίλο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 αγαπημένα στέκια στη Λευκωσία που είναι dog (ή pet) friendly.

Δες τα πιο κάτω:

1
Moondog’s Bar & Grill

Trip Advisor

Λαχταράς να γευτείς νόστιμα burgers και να πιεις μπίρες μαζί με τους φίλους σου; Αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη το menu του Moondog’s, που βρίσκεται στην οδό Μυκήνων 7 στη Λευκωσία, τότε βάλε το στο πρόγραμμα!

“You should feel free to bring your furry friend with you!”, λέει στα policies του μαγαζιού, γι’ αυτό μην διστάσεις μαζί με την παρέα σου να πάρεις και το σκυλάκι/γατάκι σου.

2
Bao Pau

Instagram.com/@baopaucy

Αν είσαι λάτρης της Ασιατικής κουζίνας και συγκεκριμένα λατρεύεις τα bao buns και τα sushi, τότε μάλλον θα γνωρίζεις ήδη τo Bao Pau, που βρίσκεται στην οδό Αγαπήνορος 6Β στη Λευκωσία!

Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι μπορείς να επισκεφθείς το μαγαζί με τον σκύλο σου για να απολαύσετε παρέα το νόστιμο φαγητό.

3
Inga’s Veggie Heaven

Instagram.com/@ingas_veggie_heaven

Είσαι vegetarian ή vegan; Αν ναι, τότε το “Inga’s Veggie Heaven”, το οποπίο βρίσκεται στην παλιά Λευκωσία, είναι ο παράδεισός σου, αφού προσφέρει άπειρες επιλογές!

Στον κήπο, αλλά και στο εσωτερικό του μαγαζιού επιτρέπονται και οι τετράποδοι φίλοι μας, με την προϋπόθεση ότι πρέπει να φοράνε το λουράκι τους.

4
Καφενείο Χαλαρά

Instagram.com/@halaracafe

Είσαι κι εσύ «ιδιοκτήτης» σκύλου, γάτας… ή ακόμη και φιδιού; Θες να πας για καφεδάκι στην πρωτεύουσα για να χαλαρώσεις;

Το καφενείο «Χαλαρά» είναι το καταλληλότερο μέρος να επισκεφθείς μαζί με το pet σου. Θα το βρεις στην Πλατεία Φανερωμένης!

5
A Kxoffee Project

Instagram.com/@akxoffeeproject

Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς το “A Kxoffee Project”, στην οδό Πινδάρου και να μην δεις κάποιο τετράποδο φιλαράκι στον χώρο! Επιτρέπονται όλα τα ζωάκια, όποιο μέγεθος κι αν έχουν…

Γράψε μας σε σχόλιο πού σκοπεύεις να πας παρέα με το ζωάκι σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending