fbpx

5+1 Halloween events σε clubs της Κύπρου που δεν πρέπει να χάσεις φέτος!

Το Halloween -όπως πιθανόν γνωρίζεις- είναι τη Δευτέρα 31/10 και μιας και έχουμε «υιοθετήσει» και στην Κύπρο αυτό το «έθιμο» τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενο να διοργανωθούν αρκετά events για την πιο «τρομακτική» γιορτή του χρόνου.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κανονίσεις μια διαφορετική έξοδο με τους φίλους σου, μια καλή ιδέα είναι να βάλετε τα πιο περίεργα ρούχα που έχετε (χωρίς απαραίτητα να ταιριάζουν μεταξύ τους), να κάνετε όσο το δυνατόν πιο τρομακτικό μακιγιάζ και να βγείτε να διασκεδάσετε! Τώρα θα μου πεις πού θα πάτε έτσι;!

Ψάξαμε και σου βρήκαμε, λοιπόν, τα 6 καλύτερα Halloween events που θα γίνουν φέτος στην Κύπρο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα χάσεις!

Δες πού να πας:

1
Versus x Nostalgia Halloween (DownTown Live)

Facebook.com/@Nostalgia Parties

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο “Downtown Live”, στη Λευκωσία «παίζει» το πιο ξεχωριστό Halloween party με θρυλικά τραγούδια 90’s-00’s από τον DJ Manic Mike που θα βρίσκεται στα decks!

Το event ξεκινά στις 21:00, με την τιμή εισόδου να ανέρχεται στα 10 ευρώ εάν αγοράσεις έγκαιρα το εισητήριο σου πατώντας εδώ. Από την άλλη αν είσαι “last minute” τύπος μπορείς να πάρεις εισητήριο από την είσοδο, αλλά θα πληρώσεις 12 ευρώ.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99810011

2
SPOOKY TIME (Box)

Facebook.com/@BLAZE

Μόνο και μόνο για τα επάθλα του διαγωνισμού καλύτερης αμφίεσης, αξίζει να πας σ’ αυτό το party… Θα υπάρξουν τρεις νικητές και τα δώρα είναι τα εξής: Μια δωρεάν σαμπάνια, 1+1 Standard bottle και τέσσερα δωρεάν εισητήρια!

Βάλε, λοιπόν, όλη σου την τρέλα και φαντασία για να δημιουργήσεις το καλύτερο Halloween look και πήγαινε με την παρέα σου στο “Box” στη Στασικράτους, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 97882348

3
Halloween Weekend (Teez Club)

Facebook.com/@CLUB TEEZ – Nicosia’s Prime RnB Venue

Το “Teez Club” στη Λευκωσία διοργανώνει -όχι ένα- αλλά δύο Halloween parties, ώστε να μπορέσεις να παρευρεθείς. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα παίζου τα καλύτερα R&B, hip hop, Urban και international hits για γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως!

Και το καλύτερο… Όποιος ντυθεί πιο τρομακτικά θα κερδίσει 200 ευρώ μετρητά, ενώ θα υπάρξουν άλλοι 2 νικητές (δεύτερο έπαθλο μια μπουκάλα Luc Belaire Fantôme και τρίτο έπαθλο 5 δωρεάν εισητήρια)!

Η τιμή εισητηρίου είναι στα 10 ευρώ με ένα ποτό δωρεάν, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται σε άτομα 20 ετών και άνω!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 7000 9023

4
ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ HALLOWEEN EDITION (Guaba Beach Bar)

Instagram.com/@mixfmcyprus

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Τα βασικά συστατικά για ένα επιτυχημένο Halloween πάρτι περιλαμβάνουν spooky μεταμφιέσεις, στοιχειωμένες κολοκύθες και ένα έξαλλο πάρτι στο “Guaba Beach Bar”!

Έτσι, το Σάββατο στις 29 Οκτωβρίου φόρεσε το πιο τρομακτικό σου κοστούμι, κάνε ένα έξαλλο μακιγιάζ και βάλε μπρος για τη Λεμεσό, γιατί στα decks θα βρίσκονται οι Dino G και Φοίβος Κωνσταντινίδης με αγαπημενες επιτυχίες από το παρελθόν!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 96 340 000

5
Halloween Party (Encore)

Facebook.com/@Encore Ayia Napa

Ποιος είπε ότι η Αγία Νάπα έχει διασκέδαση μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες; Το “Encore” διοργανώνει και φέτος το πιο ξέφρενο Halloween party, το Σάββατο 29/10 με μεγαλύτερα shows, περισσότερο χορό, pizza και ποτά!

Ντύσου, βάψου και ετοιμάσου να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης, που αν κερδίσεις θα πάρεις 300 ευρώ στο χέρι και για να τα ξοδέψεις όπου και όπως θες. Θα υπάρξουν άλλα δύο έπαθλα, μια μπουκάλα 1,5 λίτρου Belaire και μια μπουκάλα 70 ml vodka της επιλογής σου!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99 829155

6
Sunday Reunion 80s & 90s (Antipeina Live)

Facebook.com/@SundayReunion Disco party

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στα “Antipeina Live” θα στηθεί ένα «τρομακτικό» σκηνικό για να γιορτάσουμε το Halloween και να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική.

Συγκεκριμένα θα απολαύσεις τραγούδια 80s και 90s και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις το τραπεζάκι όσο πιο σύντομα μπορείς και στις 20:00 να είσαι εκεί!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99 099 119

Εσύ σε ποιο Halloween party θα πας με την παρέα σου φέτος; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending