fbpx

Αυτά τα 5 ζώδια θα σου «ψήσουν το ψάρι στα χείλη» αν κάνεις σχέση μαζί τους!

«Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν’ αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις», είπε ο Ιρλανδός συγγραφέας Oscar Wilde. Και ερωτώ. Ισχύει;

Ίσως μια ματιά να είναι αρκετή για να ερωτευτείς. Η αγάπη, όμως, θέλει τον χρόνο της και το σ’ αγαπώ θέληση και θάρρος. Μακάρι ο έρωτας, το dating, η αγάπη και οι σχέσεις να ήταν κάτι εύκολο, αλλά, πολλές φορές υπάρχουν μερικοί παράγοντες που ούτε ο Wilde δεν υπολόγισε. Ένας απ’ αυτούς τα… ζώδια (γιατί κάτι ξέρουν αυτοί που ρωτούν ζώδιο στο πρώτο ραντεβού 😜)!

Μην σου τύχει να «πέσεις» σε ζώδιο που δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, που δεν θέλει σχέση, που ζηλεύει, που θέλει να ζήσει τη ζωή του, κλπ., κλπ., γιατί η σχέση σας θα είναι δύσκολη…

Δες, λοιπόν, ποια ζώδια θα σου «ψήσουν το ψάρι στα χείλη» αν κάνεις σχέση μαζί τους:

1
Παρθένος

Instagram.com/@manousaki.aggeliki

Ο Παρθένος έχει χαρακτηριστεί ως το πιο «απασχολημένο» ζώδιο (θέλει να έχει συνεχώς στόχους και να γεμίζει τις ελεύθερες ώρες του με δραστηριότητες), αλλά όταν ερωτεύεται γίνεται… «χαλί να τον πατήσεις»! Μην ενθουσιάζεσαι, αφού η σχέση με έναν Παρθένο δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο Παρθένος είναι τόσο ευφυής, υπεύθυνος, και συνεσταλμένος που δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει την αγάπη και τη σχέση σαν ένα απλό παιχνίδι. Οι κινήσεις του είναι αργές και προσεκτικές.

Είναι αυτάρκης και ανεξάρτητος, ενώ θεωρεί πως δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Τελειομανής, απ’ ότι καταλαβαίνεις! Στόχος του, λοιπόν, είναι να διαλέξει με απόλυτη προσοχή τ@ σύντροφό του. Δεν αφήνει «τυχαία» άτομα να μπουν στον κύκλο του και γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να μάθει τους «σκοπούς» σου.

Δύσκολα εκφράζει συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα ζητά ελευθερία στη σχέση. Και κάτι τελευταίο. Ο Παρθένος είναι ο τύπος που θα υπεραναλύσει και θα κριτικάρει τα πάντα στη σχέση σας κι αν δεν είσαι αρκετ@… δεν θα αργήσει να ψάξει για άλλ@ ταίρι!

2
Σκορπιός

Instagram.com/@manousaki.aggeliki

Ο Σκορπιός έχει χαρακτηριστεί ως το δυνατότερο και πιο παθιασμένο/ερωτικό ζώδιο. Αληθινή αγάπη, πίστη, αφοσίωση, ειλικρίνεια, σταθερότητα και πάθος είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία που περιγράφουν τη σχέση με ένα Σκόρπιο. Τα φαινόμενα, όμως, απατούν!

Έχει ένα διαπεραστικό, μαγνητικό βλέμμα, ενώ όταν φλερτάρει εκπέμπει δυναμισμό και μυστήριο. Ο Σκορπιός, όμως, δεν ερωτεύεται εύκολα. Δεν «ανοίγει ποτέ τα χαρτιά του», αλλά ξέρει απ’ την αρχή αν ενδιαφέρεται για κάποιο άτομο ή όχι. Εσύ, όμως, δεν καταλαβαίνεις πώς νιώθει και τι σκέφτεται, αφού τη μια στιγμή σε συμπαθεί τρελά και την άλλη «μπαίνεις στη μαύρη λίστα» και δεν σου μιλά καν.

Όταν, λοιπόν, έρθει η στιγμή που θα πέσει στην παγίδα του έρωτα, σε εμπιστευτεί και σε διαλέξει για ταίρι, θα σε αγαπήσει πολύ κι αληθινά. Η σχέση σας, όμως, μπορεί πολύ ευκολά να μετατραπεί σε εφιάλτη. Κτητικότητα, καχυποψία, υπερβολική ζήλεια και εμμονή αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα ενός Σκορπιού. Ένα θα σου πω. Δεν πρόκειται να του κρυφτείς. Είναι expert στο να «διαβάζει» και να ψυχολογεί τους άλλους!

Σαν να μην έφταναν αυτά… Θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα, ενώ αν του πεις ψέματα και τον πληγώσεις, ψάξε «τρύπα να κρυφτείς» γιατί δεν ξεχνά και θα έρθει η στιγμή που θα σε εκδικηθεί.

Υ.Γ.: Φίλοι Σκορπιοί θα μας στηρίξω… γιατί γράφει μια περήφανη Σκορπιός! Αγαπάμε αληθινά και είμαστε πολύ ευαίσθητοι (όταν θέλουμε να το δείξουμε). Μην μας πληγώσεις, όμως, γιατί… και το κεντρί μας έχει τον σκοπό του! 😈

3
Τοξότης

Instagram.com/@manousaki.aggeliki

Ο Τοξότης έχει χαρακτηριστεί ως το πιο περιπετειώδες ζώδιο. Σαν μια περιπέτεια/challenge αντιμετωπίζει ο Τοξότης τον έρωτα και τη σχέση!

Είναι ενθουσιώδης, έχει χιούμορ, φλερτάρει έντονα και επίμονα μέχρι να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Λατρεύει να βοηθάει και να ευχαριστεί τ@ σύντροφό του, κάνοντας ευχάριστες εκπλήξεις.

Δεν είναι, όμως, το ιδανικό ζώδιο για σχέση. Ο Τοξότης έχει μόνιμα την ανάγκη να δοκιμάζει νέα πράγματα, με αποτέλεσμα να γίνεται επιπόλαιος, παρατώντας τα πάντα στη μέση… ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση. Δεν αντέχει τη ρουτίνα!

Η επιπολαιότητά του, λοιπόν, τον κάνει ένα από τους πιο δύσκολους και άπιστους συντρόφους. Αν έχεις το κουράγιο, όμως, να τον ακολουθείς σε όλες του τις τρέλες, τα λόγια είναι περιττά.

4
Αιγόκερως

Instagram.com/@manousaki.aggeliki

Ο Αιγόκερως έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο λογικά και σταθερά ζώδια. Θα ήταν, όμως, όλα λίγο καλύτερα αν δεν ήταν τόσο προσεκτικός στις αποφάσεις του.

Αγάπη είναι να παίρνεις ρίσκα. Στο μυαλό του Αιγόκερου, όμως, βρίσκονται όλα σε κουτάκια, σε λίστες χωρισμένα σε θετικά και αρνητικά, γι’ αυτό προτιμά να αντιμετωπίζει τη σχέση με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, και πρόγραμμα… όπως ετοιμάζεται για μια επαγγελματική συμφωνία. Γιατί για τον Αιγόκερω «ο έρωτας δεν είναι τυφλός, αλλά λογικός»!

Το φλερτ του συγκρατημένο, τα ραντεβού του μοιάζουν με interview, αφού ο ίδιος κάνει πολλές ερωτήσεις για να σε μάθει καλύτερα. Η σχέση μαζί του εκπέμπει σταθερότητα, αλλά είναι συχνά ψυχρός, απόμακρος και βαρετός, μιας και εμπιστεύεται πολύ το μυαλό και όχι την καρδία του. Άσε που επηρεάζεται εύκολα από τους γύρω του. Περίεργη η σχέση, απ’ ότι καταλαβαίνεις, με έναν Αιγόκερω.

5
Υδροχόος

Instagram.com/@manousaki.aggeliki

Ο Υδροχόος έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Πάθος του είναι να καταφέρει να «βιώσει την απόλυτη ελευθερία στη ζωή του». Μην εκνευριστείς, αλλά (αν έχεις μυαλό) δεν αρχίζεις σχέση με Υδροχόο διαβάζοντας αυτήν την ατάκα! 😉

Παρά την ανεξαρτησία του, ο Υδροχόος είναι συχνά απόμακρος, απομονωμένος, αντικοινωνικός, συγκρατημένος και αυτοκαταστροφικός (θέλει να είναι cool και μυστήριος, αλλά δεν). Δεν «ανοίγεται» εύκολα, μιας και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Προτιμά να είναι μόνος, παρά να πρέπει να δείξει την ευάλωτη πλευρά του.

Ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, ενώ συχνά μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα. Προσοχή! Έχει πολλούς φίλους και είναι από τα δημοφιλή ζώδια. Τα συμπεράσματα δικά σου… Πολλές φορές, όμως, η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη, κάτι που προκαλεί ανασφάλεια σε μια σχέση.

Αν σκοπεύεις να κάνεις (ή έχεις ήδη) σχέση με κάποιο απ’ αυτά τα ζώδια… ΞΑΝΑ σκέψου το! 😅

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending