fbpx

10 Black Friday προσφορές που αξίζει να δεις (και να προλάβεις) αν είσαι φοιτητής!

Το Black Friday είναι και πάλι εδώ… και εκεί έξω γίνεται χαμούλης με όλα αυτά τα deals που ακούμε! Επειδή εμείς ξέρουμε πως έκανες τις οικονομίες σου γι’ αυτή τη μέρα και δεν θέλουμε να την πάθεις, βγήκαμε για να σου βρούμε συμφέρουσες προσφορές για gadgets κι άλλες συσκευές!

Πρώτα φυσικά, κάναμε ένα poll στο Instagram του StudentLife και μάθαμε τι ενδιαφέρει τους περισσότερους να αγοράσουν!

Πήγαμε λοιπόν στα Public, ψάξαμε καλά-καλά ανάμεσα σε πολλέεες προσφορές και σου έχουμε 10 Black Friday Mega Deals “που αξίζουν” για έναν φοιτητή! Σημείωσε ότι οι προσφορές έχουν εγγύηση χαμηλότερης τιμής, δηλαδή δεν πρόκειται να τις βρεις φθηνότερα οπουδήποτε αλλού στην Κύπρο!

Δες πιο κάτω τις Black Friday προσφορές που αξίζει να προλάβεις:

1
Ώρα για νέο laptop

Φοιτητής χωρίς καλό laptop δεν γίνεται! Γι’ αυτό, λοιπόν, αν το δικό σου “χρονολογείται”… σου βρήκαμε τα Black Friday deals που συμφέρουν. Για να αναβαθμιστείς και να κάνεις τις εργασίες σου με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Τσέκαρε το Lenovo Ideapad 3 14″ ή αν θες κάτι λίγο πιο upgraded δες το HP 255 G8 Notebook. Φυσικά ανάλογα με το budget σου μπορείς να βρεις κι άλλες πολύ καλές επιλογές.

2
Monitor για περισσότερη άνεση

Γιατί να διαβάζεις σε οθόνη laptop, όταν μπορείς να έχεις οθόνη 24” σε πολύ καλή τιμή; Άσε που όταν κάνεις το break σου, μπορείς να συνδέσεις το laptop με την οθόνη για να δεις “τη σειρούα σου” στο Netflix ή το ματς της ομάδας σου.

Σου προτείνουμε λοιπόν το monitor Samsung Odyssey G3 24” με Full HD ανάλυση για να απολαμβάνεις στο έπακρο ό,τι κι αν βλέπεις… και είναι ιδανικό και για gamers!

3
Για τους Gamers της παρέας

Μιας και μιλήσαμε για gamers, δεν θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε προσφορές που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία gaming στον χώρο σου!

Εξόπλισε το φοιτητικό σου γραφείο με μια Gaming Chair στο χρώμα που σου ταιριάζει – δες εδώ όλες τις επιλογές, ψάξε το επίσης για καινούρια ακουστικά Razer και πάρε το κορυφαίο gaming mouse της Logitech για να είσαι pro!

4
Smartphone έχεις;

Αν το κινητό σου άρχισε να «σου κάνει νερά», η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για να το αλλάξεις (και να ησυχάσεις). Για σένα που δεν αλλάζεις τα Android με τίποτα, σου έχουμε ένα πραγματικό MEGA DEAL!

Βρες στο Black Friday του Public, το Samsung Galaxy S22 5G 128GB με Dual Sim και κορυφαία camera, από €899 τώρα μόνο €589! Δες την προσφορά εδώ και πρόλαβε!

5
Και Smartwatch options!

Είσαι ο τύπος που θέλει να έχει στον καρπό του χεριού του, τον απόλυτο έλεγχο της καθημερινότητας του; Σου βρήκαμε μια πολύ καλή επιλογή για smartwatch!

Δες το Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 και διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο style σου.

6
Για τους “Apple lovers”!

Πολλοί λένε ότι υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων… Οι “Android users” και οι “Apple lovers”. Αν ανήκεις στη 2η κατηγορία, τότε θα ενθουσιαστείς με τα Black Friday deals που σου βρήκαμε!

Βρες εδώ προσφορές για iPhone 13, Apple AirPods και για το Apple Watch Series 7… και κάνε τις αγορές σου έγκαιρα γιατί υπάρχουν πολλοί που περιμένουν!

7
Speaker για κάθε χώρο!

Επειδή φοιτητική ζωή χωρίς μουσική δεν λέει, σου έχουμε προσφορές που αξίζουν και για speakers! Αν σου αρέσει να παρτάρεις και να ακούς στη διαπασών το “El Telephone” της Φουρέιρα, το “I’m Good (Blue)” από David Guetta & Bebe Rexha ή ακόμα και το «Το τελευταίο βράδυ μου» του Καζαντζίδη, τότε σου προτείνουμε το φορητό ηχείο Party JBL Partybox με ισχύ 100W!

Αν θες ένα πιο στυλάτο και μαζεμένο σε μέγεθος portable speaker, τσέκαρε το Marshall Emberton ή το Sony XE300. Πολύ καλή απόδοση… και η καλύτερη τιμή που μπορείς να τα βρεις!

8
E-scooter για εύκολη μετακίνηση!

Γιατί να ταλαιπωρείσαι στην κίνηση κάθε πρωί; Ειδικά αν ενοικιάζεις κοντά στο πανεπιστήμιο ένα ηλεκτρικό πατίνι είναι η ιδανική λύση! Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα (σκέψου ότι δεν θα πληρώνεις για καύσιμα) και ταυτόχρονα θα γλυτώνεις και από το βάσανο του parking. Βρες εδώ το Egoboo E-Scooter Go 100S!

9
Συσκευές για το φοιτητικό σπίτι

Αν δεν πάρεις τώρα τις οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι, τότε πότε θα τις πάρεις; Βρες εδώ πλυντήριο ρούχων Bosch για να μην χρειάζεται να παίρνεις τα ρούχα στη μαμά κάθε ΣΚ για να τα πλύνει! Και δες και μια πολύ καλή επιλογή για microwave SHARP, για να ζεσταίνεις εύκολα το φαγητό που φέρνεις στα tuppers!

Και επειδή ξέρουμε ότι οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το αγαπημένο σου χόμπι… προτείνουμε να επενδύσεις σε μια σκούπα ρομπότ XIAOMI. Έτσι θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι στο διάβασμα και να αφήνεις το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα -κυριολεκτικά- στον αυτόματο!

10
Για τους book & comic fanatics

Λογικά πήγες ξανά σε ένα κατάστημα Public… άρα ξέρεις πόση ποικιλία έχει σε βιβλία και κόμικς! Για την περίοδο του Black Friday σου δίνει τη δυνατότητα αγοράζοντας 1 βιβλίο, να  πάρεις το 2ο στη μισή τιμή!

Άρα αυτό το βιβλίο που σκεφτόσουν τόσο καιρό να αγόραζες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή… για να πάρεις άλλο ένα! Έτσι θα μεγαλώσεις τη συλλογή σου για να έχεις να διαβάζεις στον ελεύθερο σου χρόνο τώρα τις γιορτές αλλά και αργότερα το καλοκαίρι! Δες εδώ όλες τις επιλογές σε βιβλία & κόμικς!

Εμείς σου δώσαμε επιλογές για κάθε ανάγκη και budget… Τώρα είναι στο χέρι σου να προλάβεις! Βρες την Black Friday που σου αξίζει στα Public και δες όλα τα Mega Deals ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending