fbpx

FlipStreet Burgers: 8 νέα ζουμερά burgers & side dishes θα σε ξετρελάνουν με τη γεύση τους!

Τα FlipStreet Burgers έχουν γίνει η λατρεία της Λευκωσίας… και δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις, αφού όσοι τα δοκιμάζουν ενθουσιάζονται με τη γεύση των ζουμερών burgers!

Γι’ αυτό και τα FlipStreet Burgers έκαναν 8 νέες προσθήκες στο menu τους. Έξι λαχταριστά burgers και δύο ολοκαίνουρια side dishes ήρθαν και υπόσχονται να ικανοποιήσουν (ακόμα περισσότερο) μέχρι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Εμείς, φυσικά τα δοκιμάσαμε -όλα- και είμαστε σίγουροι πως μόλις τα δοκιμάσεις θα ξετρελαθείς κι εσύ με τις νέες γεύσεις!

Δες πιο κάτω τι νέο μας ετοίμασαν τα FlipStreet Burgers:

Για πρώτη φορά τα FlipStreet παρουσιάζουν το “Mighty Chick*n Tenders Burger”, που είναι plant-based και vegan φυσικά. Σερβίρεται μέσα σε σπιτικό ψωμάκι μαζί με μαρούλι και vegan μαγιονέζα και crispy fries στο πλάι!

Ο Αντρέας Χαρής, που νηστεύει αυτό το διάστημα, το δοκίμασε και το συστήνει ανεπιφύλακτα σε vegans και vegetarians, αλλά και σε όλους, αφού όπως λέει «εν μούσκος» και δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά από το πραγματικό κοτόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος απόλαυσε το “Bourbon Bacon Jam Cheeseburger”, το νέο βοδινό burger που σερβίρεται με τυρί τσένταρ, τραγανό κρεμμυδάκι και μαρμελάδα μπέικον (yummy), εμποτισμένο με bourbon ουίσκι. Όπως μας εξομολογήθηκε θα γίνει το νέο αγαπημένο του burger από εδώ και πέρα!

Το νέο “Fried Onion Bacon Cheeseburger”, σε συνδυασμό με τα “Crispy Chicken Fingers”, δοκίμασε η Ευαγγελία. Αρχικά ξετρελάθηκε με το πόσο τραγανό είναι το fried κρεμμυδάκι και το πόσο ταιριάζουν τα κομματάκια καλοψημένου μπέικον μαζί με το τυρί τσένταρ και το FlipStreet σως μέσα στο burger.

Και επειδή τα FlipStreet Burgers έχουν ως στόχο να ικανοποιούν όλα τα γευστικά γούστα, αν είσαι λάτρης των πιο «καυτερών» φαγητών, σου βρήκαμε τι πρέπει να δοκιμάσεις! Και δεν είναι μόνο μία η επιλογή…

Επίλεξε το “Spicy Bacon Cheeseburger” (μονό ή διπλό) που σερβίρεται με πικάντικη Jalapeño μαγιονέζα και θα σε ικανοποιήσει 100%! Αν προτιμάς κοτόπουλο, τότε επίλεξε το “Spicy Chicken Burger” που σερβίρεται με την ίδια spicy sauce!

Για ‘σένα που είσαι πιο «κλασικός τύπος» και προτιμάς κοτόπουλο – χωρίς τη spicy γεύση, προτείνουμε να δοκιμάσεις το νέο “Classic Chicken Burger” που περιέχει τραγανό στήθος και τη γνωστή-αγαπημένη FlipStreet Sauce. Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με τις τραγανές τηγανιτές πατάτες.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στο menu έχουν προστεθεί και 2 νέα side dishes, τα οποία εννοείται πως δοκιμάσαμε και οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ!

Τα νέα “Crispy Chicken Fingers” είναι 4 τραγανές λωρίδες στήθος κοτόπουλου, τα οποία σερβίρονται με Honey BBQ σως στο πλάι. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι τα “Cheese Stuffed Chicken Bites” είναι μπουκιές που -όπως λέει και το όνομά τους- έχουν γέμιση από τυρί τσένταρ. Νομίζω πως η πιο πάνω εικόνα μιλάει από μόνη της. Η γεύση του τυριού που λιωωωώνει στο στόμα σου, απλά δεν περιγράφεται με λέξεις!

Τα FlipStreet Burgers είναι απίστευτα χορταστικά και πάμε στοίχημα πως θα σε ενθουσιάσουν όσο κι εμάς.

Το ξέρουμε ότι σου τρέχουν ήδη τα σάλια! Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο, παράγγειλε τα FlipStreet Burgers 7 μέρες την εβδομάδα, μόνο με delivery, μέσω Wolt, Foody, και Bolt θα μας θυμηθείς!

Εσύ ποια νέα προσθήκη από τα FlipStreet Burgers θα δοκιμάσεις πρώτα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending