fbpx

Netflix: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν της “Emily in Paris” & ανυπομονούμε!

Για να μαζευτούμε όλοι οι πορωμένοι του “Emily in Paris” παρακαλώ πολύ, διότι guess what… Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την 3η (και ευτυχώς όχι τελευταία) σεζόν!

Φυσικά και ήταν κάτι που περιμέναμε, αφού δεν έμειναν και πολλές ημέρες μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία σε περίπτωση που ξέχασες σε θυμίζω ότι θα ανέβει στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου 2022!

Να ξεκινήσουμε, όμως, από αυτό που σε καίει περισσότερο… Ναι! Τελικά η Emily μένει στο Παρίσι (και όχι απλά μένει), αλλά ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερες περιπέτειες, όπως μας προδίδει το trailer…

Δες το πιο κάτω:

Το trailer κυκλοφόρησε το λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου και όπως μπορείς να καταλάβεις, πέραν από τις επαγγελματικές… οι ερωτικές περιπέτειες της Emily δεν έχουν τελειωμό, αφού μια τη βλέπουμε με τον sexy σεφ Γκάμπριελ και μια με τον γοητευτικό συμμαθητή της, Άλφι.

Βέβαια, αυτό που ξεχώρισε και «έκλεψε» για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις ήταν οι στυλιστικές επιλογές της Emily, η οποία με νέο hairstyle προτείνει νέες τάσεις που είμαστε σίγουροι ότι θα κυριαρχήσουν μετά την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν.

Για να δούμε, λοιπόν, ποιες νέες προκλήσεις περιμένουν φέτος την Emily; Πόσο θ’ αντέξει στο Παρίσι; Και κυρίως… Θα τη δούμε να ντύνεται νυφούλα και αν ναι, με ποιον;

Ανυπομονείς κι εσύ για την 3η σεζόν του “Emily in Paris”; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending