fbpx

Τα FlipStreet Burgers στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του όμορφου Καλοπαναγιώτη!

Τρίγωνα, κάλαντα μες τη γειτονιά, ήρθαν τα Χριστούγεννα και… τα FlipStreet Burgers θα βρίσκονται στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλοπαναγιώτη!

Από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον όμορφο Καλοπαναγιώτη και τα FlipStreet Burgers θα είναι εκεί ΟΛΑ τα Σαββατοκύριακα για να ψήνουν τα νόστιμα τους cheeseburgers, δίπλα από ένα υπέροχο γιορτινό σκηνικό που θα σε βάλει σε Xmas mood.

Μάθε πιο κάτω λεπτομέρειες:

Εκεί θα απολαύσεις σπιτικά, καπηρωμένα ψωμάκια από πατάτα με ζουμερά smashed burgers από την καλύτερη ποιότητα βοδινό κρέας, λιωμένο τυρί cheddar, τσιγαρισμένο κρεμμύδι, μια μεγάλη ζουμερή φέτα ντομάτας και sauce από μαγιονέζα με λεμόνι και πιπέρι!

Θα έχεις την επιλογή να προσθέσεις:

  • Χοντροκομμένο καπνιστό μπέικον
  • Κρούστα από τυρί mozzarella

Ενώ θα υπάρχουν ακόμη 2 επιλογές

  1. Grilled Χαλούμι με τσιαγαρισμένο κρεμμύδι και ντομάτα
  2. Grilled Μανιτάρια με νηστίσιμο τυρί και ντομάτα

Σε όλο το χωριό θα υπάρχουν μεγάφωνα που θα παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάποιες από τις μέρες που θα λειτουγεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό, θα υπάρχουν και παιδικές χορωδίες!

Κάνοντας τη βόλτα σου από τον Καλοπαναγιώτη, θα μπορείς να συμμετάσχεις και σε διάφορα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους! Δες εδώ τη λίστα με το πρόγραμμα!

Εννοείται πως χριστουγεννιάτικο χωριό χωρίς Christmas market δεν γίνεται, γι’ αυτό και θα στηθούν όμορφα περίπτερα με λιχουδιές, χειροποίητες κατασκευές, λουκουμάδες, ζεστές σούπες, ζεστό κρασί, βότανα, τοπικό μέλι και άλλα πολλά!

Έλα κι εσύ με τους φίλους, την οικογένεια, το ταίρι σου, το pet σου… ή ακόμα και με την πεθερά σου για να απολαύσετε όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων στο ρομαντικότερο ορεινό χωριό της Κύπρου!

Σημείωση: Τα FlipStreet Burgers θα βρίσκονται δίπλα από το Ενετικό Γεφύρι και θα μπορείς να απολαύσεις τα ζουμερά burgers πάνω σε ένα από τα ξύλινα παγκάκια που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού. 😉 

Περισσότερες πληροφορίες στο 99442403 (Andy)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending