fbpx

600 παιδιά ευάλωτων οικογενειών θα έχουν στην αγκαλιά τους αρκουδάκια φέτος τα Χριστούγεννα στο πλαίσιο της δράσης ‘Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9/12/2022 η Δράση «Κανένα Παιδάκι χωρίς Αρκουδάκι» από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) σε συνεργασία με τον Συντονιστή/Εθελοντή της, κ. Γιώργο Καμπούρη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Πάφος F.C. και ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο, οι φίλαθλοι, έφεραν μαζί τους λούτρινα παιχνίδια/αρκουδάκια τα οποία έριξαν με πολλή αγάπη στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα 600 αρκουδάκια, συλλέχθηκαν από εθελοντές και αφού απολυμάνθηκαν, συσκευάστηκαν σε τσαντούλες με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφεραν χορηγοί αλλά και πολλά προϊόντα που πρόσφεραν πολλοί συνάνθρωποι μας και θα δοθούν σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών μέσω εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων στο πλαίσιο και της εκστρατείας ‘Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα’.

Το ΠΣΣΕ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους φιλάθλους που πρόσφεραν τα αρκουδάκια και στις εταιρείες που πρόσφεραν υπηρεσίες και είδη για να πραγματοποιηθεί η δράση και να δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη με την ελπίδα να τους χαρίσουν χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται και σε όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με χαμόγελο και αγάπη για την επιτυχία της δράσης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending