fbpx

STEAMers… All the way!

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, “The STEAMers” διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γεμάτη δραστηριότητες που ετοίμασαν οι καθηγητές και τα παιδιά του προγράμματος στο Πολύκεντρο Λευκωσίας, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ.

Σας περιμένουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα εργαστήρια μουσικής, θεατρική παράσταση από τα εργαστήρια θεάτρου, επιδείξεις ρομποτικής από τα εργαστήρια ρομποτικής, πρωτότυπες κατασκευές από τα εργαστήρια γραφικών τεχνών, Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και ζωγραφιές από τα εργαστήρια τέχνης και ηλεκτρονικά παιχνίδια με τον Άη Βασίλη από τα εργαστήρια Η/Υ. Μπορείτε ακόμη να γνωρίσετε την ενδιαφέρουσα τέχνη της δημιουργικής γραφής και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από το Imagination Gaming Cyprus.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει face painting για τα παιδιά και θα προσφέρονται δωρεάν σνακ και ροφήματα για το κοινό. Στον χώρο επίσης θα υπάρχει DJ και Photobooth για δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες. Προς το τέλος της εκδήλωσης θα δώσει το παρών του και ο Άης Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Τομπάζη 14, 1055 Λυκαβητός (τηλ.: 22877510).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!

Περισσότερα: https://bit.ly/3h4Kvs4

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην εκδήλωση θα υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος και οι φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, για σκοπούς δημοσιότητας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending