fbpx

Netflix: Είναι επίσημο… Η Wednesday επιστρέφει με 2η σεζόν & αυτό είναι το teaser video!

Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτήν την περίοδο κέρδισε από την πρώτη στιγμή το κυπριακό κοινό (και όχι μόνο – αφού έγινε “global phenomenon”), γι’ αυτό και επιστρέφει με 2η σεζόν!

Αν και μετά την επιτυχία που έκανε δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι θα υπάρξει και συνέχεια, η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε και μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix!

Και το καλύτερο; Το Netfix -όχι μόνο μας ενημέρωσε για τα ευχάριστα- αλλά έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μικρό teaser, γεγονός που κάνει τους φανατικούς της σειράς να ανυπομονούν ακόμη περισσότερο.

Δες πιο κάτω το teaser που κυκλοφόρησε:

Όπως άκουσες τη Wednesday να λέει: «Τις τελευταίες εβδομάδες, με κυνήγησαν, με στοίχειωσαν και με μιμήθηκαν εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο. Ήταν καθαρά βασανιστήρια. Σας ευχαριστώ. Ειλικρινά εύχομαι να με ένοιαζε λίγο περισσότερο»!

Παρόλο, που μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Netflix: «Έχουμε να περιμένουμε κι άλλα από τη Wednesday Adams. Η 2η σεζόν είναι καθ’ οδόν, ενώ η 1η σεζόν είναι διαθέσιμη τώρα, μόνο στο Netflix».

Ανυπομονείς κι εσύ για τη 2η σεζόν της “Wednesday” στο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending