fbpx

Έχεις κάποια ιδέα; Υλοποίησέ την με τις «Πρωτοβουλίες Νέων»!

Σε όλους μας σχεδόν έχει τύχει να σκεφτούμε μια υπέροχη ιδέα, από τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης, μέχρι μια πολιτιστική ή αθλητική δραστηριότητα, ή ακόμα και την έκδοση ενός βιβλίου. Ύστερα όμως αντιληφθήκαμε ότι για να υλοποιηθεί, χρειάζεται χρήματα και για να τα βρούμε, πρέπει να το τρέξουμε πολύ.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι «Πρωτοβουλίες Νέων», το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, αναβαθμίζονται μέσω ενός νέου, εξειδικευμένου λογισμικού.

Τι μας προσφέρει το νέο λογισμικό;

Το νέο λογισμικό εντάσσει το πρόγραμμα του ΟΝΕΚ στον ψηφιακό κόσμο, με στόχο να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και τις ιδέες μας πιο εφικτές, καθώς μπορούμε να αιτηθούμε επιχορήγηση κάνοντας διαδικτυακά την αίτησή μας.

Φυσικά, η αναβάθμιση αυτή, προσφέρει και άλλα οφέλη, κυρίως για το περιβάλλον, όπως η μείωση της γραφειοκρατίας και του χρόνου αναμονής, ενώ μειώνει σημαντικά την άσκοπη χρήση του χαρτιού.

Τι όμως ακριβώς κάνουν οι «Πρωτοβουλίες Νέων»;

Το πρόγραμμα αυτό επιχορηγεί δραστηριότητες νέων και οργανωμένων συνόλων εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως για παράδειγμα η έκδοση βιβλίων, η διοργάνωση συνεδρίων, οι πολιτιστικές δραστηριότητες, οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, τα εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό κ.α.

Στόχος του είναι να μας δώσει κίνητρα για κινητικότητα και ενεργό συμμετοχή σε δραστηριότητες σε όλη την Κύπρο. Παράλληλα, στοχεύει στο να συμβάλει στη δημιουργία ενεργών πολιτών, μέσω του εθελοντισμού.

Επισκέψου το onek.org.cy και ενημερώσου για τις ευκαιρίες του προγράμματος «Πρωτοβουλίες Νέων», αλλά και πώς μπορείς να τις αξιοποιήσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending