fbpx

Το μουσείο ψευδαισθήσεων του Σάκη Τανιμανίδη έρχεται και στην Κύπρο – Μάθε πού θα ανοίξει!

Το Museum of Illusions μετά την επιτυχία του στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, έρχεται και στην Κύπρο!

Το πιο… παράδοξο μουσείο φέρνουν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κυπριακό κοινό την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

lemesosblog.com

Το παράδοξο μουσείο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα των δύο συναιτέρων στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα θα βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί μόνιμα και σίγουρα πρέπει να το επισκεφθείς.

Η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη αφού εκεί θα ζήσεις παράδοξα πράγματα, ενώ θα μπορέσεις να βγάλεις και τις πιο Instagrammable φωτογραφίες με την παρέα σου!

Το νέο μουσείο είναι πολλά υποσχόμενο και πρόκειται να φέρει τα πάνω-κάτω στην κυριολεξία (woooow!).

lemesosblog.com

Το μουσείο πήρε το όνομά του από τα 50 «Παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ακονίσουν το μυαλό, αλλά και να μπερδέψουν τα μάτια… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εκπλήξουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς ξανά όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα!

Στο νέο μουσείο της Κύπρου θα μπορείς να δεις τον εαυτό σου να «πολλαπλασιάζεται», να «αποκτά ύψος», αλλά και να «παραμορφώνεται»! Εμάς πάντως -ήδη- μας κίνησε την περιέργεια και μας ιντρίγκαρε το όλο concept που έρχεται σύντομα στη Λεμεσό.

Γράψε μας σε σχόλιο αν σκοπεύεις να το επισκεφθείς κι εσύ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending