fbpx

Είναι αλήθεια… Η “Emily in Paris” θα βρεθεί στην πραγματική σκηνή της Eurovision 2023!

Η 3η σεζόν της αγαπημένης σου σειράς “Emily in Paris” έκανε πρεμιέρα στο Netflix λίγο πριν το 2022 μας αφήσει «χαιρετίσματα»! Νέες περιπέτειες ξεκίνησαν, λοιπόν, για τη φίλη μας, που κάθε άλλο παρά μια ήσυχη ζωή έχει στο Παρίσι.

Ωστόσο, οι περιπέτειες και οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα υπάρξει και 4η σεζόν!

Και το πρώτο spoiler για την 4η σεζόν είναι γεγονός και μάλιστα μας το έδωσαν μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της 3ης! Το cast της σειράς θα βρεθεί στο Λίβερπουλ για γυρίσματα την περίοδο της Eurovision 2023. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνο χρονική η σύμπτωση, αλλά ο διαγωνισμός θα μπει για τα καλά στην πλοκή της ιστορίας…

Δες πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες:

netflixlife.com/Cr. Stéphanie Branchu/Netflix © 2021

Και επειδή όπως ξέρεις πως η Emily δεν τραγουδά, τα νέα προφανώς και αφορούν τον χαρακτήρα της Mindy, δηλαδή της κολλητής φίλης της Emily!

Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Mindy, Benoit, έγραψε και αφιέρωσε στην αγαπημένη του το τραγούδι “Mon Soleil” κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν.

Στο φινάλε της 3ης σεζόν, ο ίδιος αποκάλυψε στη Mindy πως έχει υποβάλει το τραγούδι στη διαδικασία επιλογής συμμετοχής της Γαλλίας για την Eurovision και guess what; τελικά κατάφερε να επιλεχθεί!

Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Darren Star, θέλει οι σκηνές της Mindy στην Eurovison να γυριστούν στη σκηνή του πραγματικού διαγωνισμού, ενώ, όπως δήλωσε, κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει:

«Ναι, το σχέδιο είναι να πάμε στο Λίβερπουλ. Είναι εφικτό. Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι στα χέρια μας, άξιο για τη Eurovision, το οποίο μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικό. Και πιστεύω ότι αυτή η πλευρά της Mindy, η καλλιτεχνική, είναι ο λόγος που ήρθε στο Παρίσι. Η Eurovision πιστεύω ότι θα της ανάψει αυτό το πάθος, αυτό το όνειρο»!

Παρόλο που ακόμη δεν είναι 100% σίγουρο, αν τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τη μέρα του μεγάλου τελικού ή σε κάποια πρόβα, μιλώντας για το τραγούδι “Mon Soleil”, ο Star ανέφερε: «Νιώθω ότι αυτό το τραγούδι ήταν σαν ένα δώρο για εμάς, για να πετύχουμε μια σύνδεση με την εκπομπή και να παίξουμε μαζί του».

Instagram.com/@emilyinparis

Άλλη μια αποκάλυψη που έκανε ο Darren Star για το «ταξίδι» της σειράς στην Eurovision, ήταν η πηγή έμπνευσής του, που φυσικά δεν ήταν άλλη από την ταινία του Netflix, “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, για την οποία δήλωσε συγκεκριμένα:

«Την είδα, μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία, είχε μια περισσότερο κωμική προσέγγιση της Eurovision από ό,τι θα κάναμε εμείς. Νομίζω ότι θα θέλαμε να το προσεγγίσουμε ίσως με πιο ειλικρινή τρόπο».

Εσύ τι λες; Θα δούμε τελικά τη Mindy να διαγωνίζεται στη σκηνή της Eurovision 2023;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending