fbpx

Κι όμως… Έτσι ανακάλυψε η Shakira ότι την απατούσε ο Πικέ!

Όπως ήδη θα γνωρίζεις οπό τον Μάιο του 2022, το πολυσυζητημένο ζευγάρι Shakira και Πικέ έχουν χωρίσει… αφού ο Πικέ απάτησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις, αφού έγινε viral, η Shakira με το νέο της τραγούδι του «τα έχωσε» για τα καλά! Ενώ στο προηγούμενο άρθρο σου είχαμε και φώτο από όταν η νέα φιλενάδα του Πικέ κυκλοφορούσε ανενόχλητη στο σπίτι του ζευγαριού πριν καν χωρίσουν!

Αυτήν τη φορά μάθαμε και τον τρόπο με τον οποίο η Shakira ανακάλυψε ότι την απατούσε ο Πικέ… και -σίγουρα- δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό!

Μάθε πιο κάτω λεπτομέρειες:

US Weekly

Η Shakira ανακάλυψε ότι ο Πικέ την απατούσε μέσω της αγαπημένης της… μαρμελάδας! Ναι, πολύ καλά διάβασες.

Αφού επέστρεψε από ένα ταξίδι της, σύμφωνα με το pubity, προς έκπληξή της βρήκε τη μαρμελάδα φράουλας που είχε αφήσει στο ψυγείο… φαγωμένη. Αυτό της φάνηκε περίεργο, αφού ούτε ο Πικέ, ούτε τα παιδιά τους τρώνε τακτικά μαρμελάδα!

Όπως φημολογείται, η σημερινή σχέση του Πικέ με την Κλάρα Τσία φαίνεται από διάφορες πηγές ότι είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Shakira, άρα η μαρμελάδα… αποδείχθηκε σωστή και δυστυχώς η τραγουδίστρια είχε απόλυτο δίκαιο.

Πάντως εμάς αυτό μας θύμισε και ένα παλιό τραγούδι που η Shakira θα έπρεπε να κάνει διασκευή: «Προαισθάνομαι πως μ’ απατά και με… μαρμελάδα πας τα χείλη με φιλά.»

Εσύ περίμενες ότι θα μπορούσε να ανακαλύψει την προδοσία από μια μαρμελάδα;!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending