fbpx

10 στόχοι που όσο κι αν θες… ΔΕΝ θα πραγματοποιήσεις (ούτε) φέτος!

Όταν μπαίνει η καινούρια χρονιά, πολλοί σκεφτόμαστε τους στόχους που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το προηγούμενο έτος, αλλά κι αυτούς που θα θέσουμε το νέο.

Είναι αυτό το πείσμα που μας πιάνει να κάνουμε τη νέα χρονιά καλύτερη από αυτήν που έφυγε. Γι’ αυτό και το γνωστό… “New year, new me”!

Ωστόσο, είναι μερικοί στόχοι που όσες φορές κι αν τους θέσεις και όσο κι αν θες να τους πετύχεις, στην πραγματικότητα γνωρίζεις πολύ καλά πως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θα καταφέρεις να τους πραγματοποιήσεις.

Δες τους πιο κάτω:

1
Δεν θα χάσω κανένα μάθημα

Freepik.com

Okayy… Ό,τι πεις! Ακόμη κι αν το πάρεις απόφαση, όλο και κάτι θα τύχει που θα σε κάνει να πεις «Ε, ντάξει αν χάσω κι ένα μάθημα, σιγά το πράγμα»!

2
Ξενύχτια τις καθημερινές #not

Freepik.com

Την επόμενη μέρα μετά από κάθε μπουάτ ή μετά από κάθε clubbing night… όταν δεν ανοίγει το μάτι για το πρωινό μάθημα, λες «εγώ δεν ξαναβγαίνω καθημερινή. Τέλος». Μόλις, όμως, σου στείλουν οι κολλητοί για έξοδο, δεν πρόκειται να κοιτάξεις τι μέρα είναι!

3
Καλό το Netflix… αλλά με μέτρο

Pexels.com

Θα σε συμβούλευα να θυμηθείς αυτό το goal τις ώρες που η βαρεμάρα θα «χτυπήσει» κόκκινο και θα ψάξεις για τη νέα σειρά που θα ξεκινήσεις! Γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως αν αρχίσεις, δεν θα μείνεις μόνο σε ένα επεισόδιο… και μετά no time για διάβασμα!

4
Κομμένα τα ντελίβερι. Ώρα για διατροφή!

Freepik.com

Χαχαχαχα… Δεν γελάμε μόνο εμείς, αλλά και οι φίλοι σου που μάλλον έχουν βαρεθεί να ακούνε το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο!

5
Εκείνη την εγγραφή στο γυμναστήριο που λέγαμε;

Pexels.com

Εντάξει… Ακόμη πιο αστείο από το αρχίζω διατροφή/δίαιτα είναι το «από Δευτέρα αρχίζω gym!» Τι να πω; Νo comment!

6
Λίγη οικονομία δεν βλάπτει

Pexels.com

Προφανώς και η «οικονομία» δεν έβλαψε ποτέ κανένα, όμως, την ώρα που βλέπεις κάτι και θες να το αγοράσεις ή όταν κανονίζεις τη μια έξοδο μετά την άλλη, μόνο την οικονομική σου κατάσταση δεν σκέφτεσαι (κακώς)!

7
Φέτος θα πάω 1-2 ταξιδάκια

Freepik.com

Άμα περισσέψουν λεφτά (που δεν) μπορεί, αλλιώς η μόνη σου ελπίδα είναι να βγάλει προσφορές από 5 εύρω η Rynair! Πάντως αυτός ο στόχος βρίσκεται σε κάθε φοιτητική λίστα.

8
Θα ανεβάσω τον μέσο όρο μου

Pexels.com

Και πολύ καλά θα κάνεις… Αλλά πείσμωσε λίγο παραπάνω εκείνη τη στιγμή που θα διαβάζεις για την εξεταστική και τα «κινέζικα» θα σου φαίνονται πιο εύκολα! Γιατί ο μέσος όρος δεν ανεβαίνει από μόνος του, ξέρεις.

9
Θα κρατήσω μια τάξη στο δωμάτιο μου

Freepik.com

Εσύ όχι… η μαμά σου, μπορεί! Αφού με την καθαριότητα και την οργάνωση δεν τα πάτε καλά, γιατί επιμένεις να πιστεύεις πως θα το πετύχεις;

10
No stress

Freepik.com

Εδώ γελάμε… Μόνο και μόνο στην σκέψη ότι δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτα από τα πιο πάνω, είναι αρκετό για να αγχωθείς!

Εσύ ποιον στόχο (κατά βάθος ξέρεις μέσα σου ότι) ΔΕΝ θα καταφέρεις ούτε φέτος; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending