fbpx

Οι πρώτες leaked photos του νέου iPhone 15 δείχνουν ότι «θα μοιάζει πιο Android από ποτέ»!

Ακόμη δεν πρόλαβε καλά – καλά να κυκλοφορήσει το iPhone 14 και η Apple -ήδη- άρχισε να σχεδιάζει και να ετοιμάζει το επόμενό της μοντέλο, δηλαδή το iPhone 15.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα leaks αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα υπάρξουν αρκετές εντυπωσιακές αλλαγές στον σχεδιασμό του νέου μοντέλου της Apple και όπως αναφέρουν πολλές πηγές «το iPhone 15 θα φαίνεται τώρα πιο Android από ποτέ»! Say whaaat?!

Δες πώς θα μοιάζει το iPhone 15:

appleinsider.com/The telephoto camera could get a big upgrade with a periscope lens

Σύμφωνα με tweets που δημοσιεύτηκαν, όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα έχουν καμπυλωτές άκρες με Dynamic Island. Ενώ η σειρά iPhone 15 θα διαθέτει κουμπιά έντασης ήχου και λειτουργίας πτήσης.

Forbes.com/Apple iPhone 15 Ultra concept based on early leaks ALIARTIST3D

Επιπλέον, οι οθόνες του iPhone 15 θα έχουν το ίδιο μέγεθος με τη σειρά iPhone 14 (6,1 και 6,7 ίντσες) και θα χρησιμοποιούν γυαλί Ceramic Shield, ενώ δεν θα υπάρχει καμία διαφορά στο μέγεθος της μπροστινής οπής της κάμερας.

appleinsider.com/The iPhone 15 Ultra could finally get USB-C with Thunderbolt speeds

Η αλλαγή που θα τα κάνει να μοιάζουν περισσότερο με Android είναι ότι πλέον θα έχουν την τυπική θύρα USB-C, με τις ίδιες ταχύτητες φόρτισης που είχαν στην υπάρχουσα υποδοχή Lightning.

tech.hindustantimes.com/Antonio De Rosa

Η Apple απ’ ό,τι φαίνεται προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών της (πολλοί είναι και οι designers που χρησιμοποιούν το AI για να μας δείξουν πώς θα μοιάζει το iPhone 15). Όπως όλα δείχνουν η εμφάνιση είναι ένας τρόπος για να το καταφέρει, παρόλο που οι τιμές των νέων μοντέλων αναμένεται να αυξηθούν!

Εσένα πώς σου φαίνονται οι αλλαγές που θα κάνει η Apple; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending