fbpx

22χρονος έκανε 100 συνδυασμούς τηλεφώνων για να βρει το “dream girl” που γνώρισε σε bar!

Έχεις ακούσει το τραγούδι που λέει «Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι»; Κάτι τέτοιο είπε να κάνει και μια νεαρή κοπέλα… Στο περίπου δηλαδή!

Ο λόγος για την Jakie, η οποία αποφάσισε πως οι περιστασιακές και ανούσιες σχέσεις δεν της ταιριάζουν και πως όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτήν θα πρέπει να… κοπιάσει για να την κερδίσει!

Έτσι, έριξε το ραβασάκι της σε τύπο που γνώρισε σε ένα μπαρ, γράφοντας πάνω το νούμερο του τηλεφώνου της… από το οποίο όμως έλειπαν 2 ψηφία, αφήνοντάς του σημείωση: «Εμπιστεύσου με, αξίζω τον κόπο»!

Δες πιο κάτω πώς εξελίχτηκε αυτό το “love story”:

Twitter.com/@HenpeckedHal

Κι ενώ θα περίμενες ότι ο νεαρός θα τα παρατούσε, αφού δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρεις ποια δύο νούμερα λείπουν από τον αριθμό, αυτός έκανε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για να βρει το “dream girl” του!

Αυτά είναι καλό να γίνονται… και να τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι που περιμένουμε μέρες για να μας πάρουν και μας έχουν στο περίμενε! 🙄

Την ασυνήθιστη αυτή περιπέτεια μοιράστηκε στο Twitter ο ξάδερφος του «θύματος», με το ψευδώνυμο Henpacked Hal, όπου ανέβασε ένα screenshot από το chat τους, όταν του εκμυστηρεύτηκε ότι γνώρισε την αδερφή ψυχή του και στη συνέχεια του παρουσιάζει το μαθηματικό του πρόβλημα…

Ο 22χρονος -όχι μόνο δεν παράτησε το challenge- άλλα όπως μπορείς να δεις πήρε χαρτί και πένα και ξεκίνησε να γράφει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, που με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν κάπου στους 100!

Κι αφού τον ζόρισε αρκετά, η Jackie λίγες μέρες αργότερα αποφάσισε να λάβει δράση στέλνοντας μήνυμα στον ξάδερφό του, όπου του έγραφε: «Πιθανότατα να μην το δεις αυτό, αλλά είμαι η Jackie!» Ενώ συνέχισε, λέγοντας «Πες στον ξάδερφό σου πως όταν τον δω την επόμενη φορά θα…». Ο @Henpacked Hal έκρυψε τις υπόλοιπες λέξεις που συμπλήρωναν την πρόταση, αφήνοντας τη φαντασία μας να κάνει τις δικές τις (πονηρές) σκέψεις.

Twitter.com/@HenpeckedHal

Τελικά, ο ξάδερφος του 22χρονου της απάντησε και μάλιστα την ενημέρωσε για τη λίστα που δημιούργησε και πως είχε ήδη καλέσει τους μίσους αριθμούς, ενώ στη συνέχεια (όπως θα ήταν λογικό) ζήτησε τον αριθμό της για να μπει μια τελεία σ’ αυτή την τρέλα!

Twitter.com/@HenpeckedHal

Ωστόσο, η απάντηση της Jackie δεν ήταν η αναμενόμενη! Για την ακρίβεια, σχολίασε ότι δεν είναι τόσο έξυπνος όσο νομίζει και ζήτησε να της δώσει το δικό του τηλέφωνο για να αναλάβει εκείνη από εκεί και πέρα!

Εσύ θα έκανες accept το “challenge” της Jackie ή έννοια σου; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending