fbpx

Τι θα γίνει αν τηγανίσεις ένα… iPhone; Μάγειρας το δοκίμασε και έγινε viral στο TikTok!

Φαντάζομαι έχεις ακούσει για εργατικά ατυχήματα… Αυτό ακριβώς συνέβη και σ’ έναν μάγειρα από τη Μαλαισία που στην προσπάθεια του να δείξει σε βίντεο πώς καταλαβαίνεις ότι ψήθηκε το τηγανητό κοτόπουλο, τηγάνισε και το iPhone του μαζί!

Συγκεκριμένα, το κινητό του έπεσε από το χέρι μέσα στο καυτό λάδι και αντί για fried chicken κόντεψε να φάει fried iPhone!

Αν αναρωτιέσαι τι έγινε (ή αν το είχες από πάντα απορία), δες το πιο κάτω viral TikTok video που δείχνει τι θα γίνει αν τηγανίσεις το iPhone σου. Σίγουρα η απάντηση και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι…

Δες στο πιο κάτω video τι θα συμβεί αν τηγανίσεις ένα iPhone:

@zaiem_ainn

peminat iphone tolong hadir#fyp #fypシ゚viral #iphone

♬ original sound – Abey Ayam King’s Paya Keladi – Abey Ayam King’s Paya Keladi

Την ώρα, λοιπόν, που ο μάγειρας έδινε οδηγίες στους followers του για το τι πρέπει να κάνουν όταν ένα κομμάτι κοτόπουλου επιπλέει στην κορυφή της κατσαρόλας με το λάδι, μετακίνησε το iPhone του για να το δείξει καλύτερα και τσουπ… του γλίστρησε! #tragic

Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι το iPhone δεν σταμάτησε τη λειτουργία του και συνέχισε να καταγράφει κανονικά εικόνα και ήχο, την ίδια στιγμή που ο μάγειρας προσπαθούσε να το βγάλει από το τηγάνι.

Και το σοκ δεν σταματά εδώ! Όπως διαπίστωσε αργότερα μαζί με έναν φίλο του, παρόλου που αρχικά όταν έβγαλε τη συσκευή από το λάδι η εικόνα ήταν πολύ θολή… τελικά επιβίωσε, καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικό-τα-τα. Έτσι, επαίνεσε την Apple για την αντοχή του iPhone!

Εσύ περίμενες ότι το iPhone θα βγει σώο ή μήπως θεωρείς ότι το video είναι fake;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending