fbpx

«Μελέτα Πόμπο»: Λεμεσιανοί μαθητές σε carnival mood διασκευάζουν το «Κετελαπόγκο»! (video)

Οι Λεμεσιανοί έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για την αγαπημένη τους γιορτή, που δεν είναι άλλη από το καρναβάλι!

Οι ομάδες και τα κοστούμια είναι έτοιμα και μας περιμένουν, οι κανταδόροι είναι πανέτοιμοι για «συναυλίες» και οι εκδηλώσεις για το carnival week είναι πολλές. Εννοείται πως στη βασίλισσα του καρναβαλιού (τη Λεμεσό), μικροί και μεγάλοι έχουν μπει σε mood καρναβαλιού!

Έτσι, λοιπόν, μαθητές και μαθήτριες του Λανίτειου Λυκείου διασκευάζουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του καρναβαλιού, το «Κετελαπόγκο».

Άκου το «Μελέτα Πόμπο» πιο κάτω:

Μετά και το περσινό του hit – «Ένα τεστάκι είναι λίγο» (αντί «Ένα φιλάκι είναι λίγο»), το Λανίτειο Λύκειο ξανακτυπά!

Αυτή τη φορά οι μαθητές του Λανίτειου μας τραγουδούν «Μελέτα Πόμπο» (παράφραση του «Κετελαπόγκο»), μια δική τους εκδοχή, με αρκετό χιούμορ, την οποία ερμηνεύουν οι μαθήτριες: Ειριάνα Νικολάου, Ιωάννα Βάγκαλη, Μαρία Παναγιώτου, Μαριμπέλ Κασσιανίδου και Μαρίνα Κυριάκου, σε στίχους της καθηγήτριας μουσικής, Ανδριάνας Σεργίδου.

Το μοντάζ του διασκεδαστικού video clip ανέλαβε η φιλόλογος Μελίνα Βρυωνίδου, ενώ τις λήψεις έκανε η κα. Σεργίδου.

@limassolcarnival2023 Μετά και το περσινό hit του καρναβαλιού το Λανίτειο Λύκειο ξανακτυπά! Αυτή τη φορά με το τραγούδι “Μελέτα Πόμπο” , παράφραση του 《Κετελαπόγκο》! Το ερμηνεύουν μαθήτριες του σχολείου σε στίχους της καθηγήτριας μουσικής κ. Ανδριάνας Σεργίδου. #limassolcarnival2023 #limassol #carnival2023 #cyprustiktok #laniteiolykeio #lykeio #mathites #tiktokgreece #tiktokcyprus #greece #cyprus #schoollife #studentsschool #ketelapongo #limassolcarnival #laniteio #cyprus #ketelapongo #apokries #karnavali #sxoleio ♬ πρωτότυπος ήχος – limassolcarnival2023

Το τραγούδι άρχισε ήδη να γίνεται viral, αφού εκτός από το YouTube έχει ανέβει και στο TikTok, ενώ πολλοί μαθητές περπατούν στους διαδρόμους του σχολείου και τραγουδούν «Μελέτα Πόμπο, μελέτα Πόμπο».

Πάντως κι εμάς μας έχει κολλήσει ήδη και σίγουρα το προτιμούμε από το πρωτότυπο τραγούδι που (αν δεν το γνώριζες) είναι… «μυλλωμένο»!

Εσένα πώς σου φαίνεται το «Μελέτα Πόμπο»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending