fbpx

Επιτέλους μάθαμε ποιοι είναι οι χειρότεροι οδηγοί στον κόσμο… και δεν είναι οι Κύπριοι!

Πόσες φορές έτυχε να εκνευριστείς με κάποιον στον δρόμο, επειδή (σύμφωνα με την προσωπική σου άποψη) δεν είναι καλός οδηγός;

Η αλήθεια είναι ότι σε όλους μας έτυχε μερικές φορές και δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε την τάση να βγάζουμε αμέσως συμπεράσματα για το πόσο «περνά» των άλλων η οδήγηση!

Επειδή, όμως, εμείς δεν είμαστε «οι ειδικοί» για να το κρίνουμε αυτό, μια νέα έρευνα της Compare The Market ανέλυσε παράγοντες, όπως: η ποιότητα των δρόμων, το όριο ταχύτητας και οι θάνατοι από τροχαία, για να καταλήξει στις χώρες με τους καλύτερους και χειρότερους οδηγούς!

Δες τα αποτελέσματα & μάθε τι θέσεις πήραν Κύπρος και Ελλάδα!

comparethemarket.com.au

Οι χώρες με τους χειρότερους οδηγούς

Αυτό που βλέπουμε στο πιο πάνω σχεδιάγραμμα είναι ότι η Ταϊλάνδη βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους χειρότερους οδηγούς στον κόσμο (και με τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα), ενώ την τριάδα συμπληρώνουν το Περού και ο Λίβανος!

comparethemarket.com.au

Όσον αφορά την Ελλάδα, βρίσκεται ανάμεσα στις 30 χώρες με τους χειρότερους οδηγούς. Συγκεκριμένα, κατέλαβε την 25η θέση (δεν μας προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση αν κρίνουμε με βάσει όσα ακούμε ότι γίνονται στους δρόμους).

Οι χώρες με τους καλύτερους οδηγούς

comparethemarket.com.au

Στην έρευνα, συμπεριλήφθηκαν συνολικά 50 χώρες από τις οποίες αναδείχθηκαν και αυτές με τους καλύτερους οδηγούς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Ιαπωνία έχει τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ολλανδία και στην τρίτη η Νορβηγία.

Τα ευχάριστα είναι ότι και η Κύπρος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους καλύτερους οδηγούς και κατέλαβε συγκεκριμένα την 13η θέση! Okay, αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Περίμενες ότι η Κύπρος θα ήταν ανάμεσα στις χώρες με τους καλύτερους οδηγούς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending