fbpx

Τι λες για ένα ξεχωριστό date με το amore βλέποντας Drive-in cinema το Valentine’s Day;

Βαρέθηκες κάθε χρόνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να κάνεις cliché πράγματα με το ταίρι σου; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είσαι στο σωστό άρθρο!

Φέτος σου προτείνουμε να κάνεις κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα ξεχωριστό που -σίγουρα- θα μείνει αξέχαστο σε εσένα και το amore σου.

Αν θες να ζήσεις κάτι που θυμίζει ρομαντική ταινία εποχής, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας στο Drive-in Cinema – Valentine’s edition για να ζήσεις αυτήν την ρομαντική εμπειρία και θα μας θυμηθείς!

Δες πιο κάτω πότε & πού θα πραγματοποιηθεί:

Wall Street Journal

Το Drive-in Cinema – Valentine’s edition θα στηθεί στο slipway της Μαρίνας Λεμεσού. Πρέπει -οπωσδήποτε- να πάτε με το ταίρι σου, αφού θα προβληθεί μία από τις 50 καλύτερες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών!

Η ταινία (που μας τη φυλάνε για έκπληξη) θα προβληθεί σε δύο προβολές, φυσικά στις 14 Φεβρουαρίου. Στις 19:15 και 22:15, όπου και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πας εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.

Ακόμη κι αν είσαι single μπορείς να πάρεις τ@ κολλητ@ σου και να πάτε μια βόλτα μαζί για να ζήσετε αυτήν τη διαφορετική εμπειρία.

pinterest.com

Tip: Μπορείς να κάνεις πιο «οργανωμένο το έγκλημα», βάζοντας μια κουβέρτα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, με πολλά μαξιάρια γύρω – γύρω για να παρκάρετε πισινή και να απολαύσετε την ταινία με περισσότερη άνεση!

Τα εισιτήρια μπορείς να τα προμηθευτείς, κάνοντας κράτηση σε ένα από τα πιο κάτω εστιατόρια: Gazebo Mare , Marina Breeze, Epsilon Resto Bar , Café Calma, Wagamama, TGI Fridays, Jamie Oliver Kitchen, που βρίσκονται στην όμορφη Μαρίνα Λεμεσού.

Υ.Γ.: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 25020020 ή να στείλεις email στο events@limassolmarina.com.

Εσύ θα πας στο Drive-in Cinema – Valentine’s edition; Μην ξεχάσεις να μας κάνεις tag στο Instagram ή να βάλεις το hashtag #studentlifecyprus!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending