fbpx

Valentine’s Day: Αυτά είναι τα απαραίτητα beauty sets για να κάνεις φέτος δώρο σε… εσένα!

Η DUST+CREAM, το μεγαλύτερο ελληνικό beauty brand με πολλές βραβευμένες σειρές προϊόντων, φέτος, αφιερώνει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε σένα που τραγουδάς “I can love me better, baby!”.

Είτε ανήκεις στην κατηγορία “Forever Single!”, είτε είσαι η “My Bestie is my Valentine”, ή ακόμα και αν είσαι ο ορισμός της αθεράπευτα “Valentine’s Lover”, πάνω και πριν από όλα η ομορφιά σου πηγάζει από την αγάπη που έχεις εσύ για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της DUST+CREAM σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο ή μπες στο Online Shop τους και βρες εκείνο το δώρο που θα κάνεις φέτος σε… εσένα!

Πάρε μερικές μόνο ιδέες πιο κάτω!

1. Forever Single!

Μια ανάσα πριν την πιο «επίσημα» ρομαντική μέρα του χρόνου και οι καρδούλες έχουν την τιμητική τους, από το ανθοπωλείο της γειτονιάς σου, μέχρι και το background της Google. Ποιος είπε όμως, πως αν ανήκεις στην κατηγορία ελεύθερη και ωραία δεν πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να είσαι εντυπωσιακή;

Επίλεξε Passionate Lip Lover Valentine’s Gift Set της DUST+CREAM στα €18,80 , το οποίο περιλαμβάνει το Νο15 Cara ματ κραγιόν σε υγρή μορφή, το No11 Glassy Lips Shine Bomb Lip Gloss και το μηχανικό μολύβι χειλιών Infinity No12! Είναι σίγουρα ο ιδανικός συνδυασμός για να εκπέμπεις δυναμισμό και να απολαύσεις την ημέρα σου μόνη ή παρέα με τις singles besties σου!

2. My Bestie is my Valentine

Σίγουρα η καλύτερή σου φίλη είναι αυτή που γνωρίζει ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, ποια ταινία έχεις δει 10 φορές και σε ποιο κρασί δε λες ποτέ όχι! Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε το typical Valentine’s και να οργανώσετε μια μέρα μόνο για εσάς, για να κάνετε το απόλυτο beauté, χρησιμοποιώντας το Νο01 Iris ματ κραγιόν σε υγρή μορφή, το βουρτσάκι απολέπισης χειλιών, το Eartly Violet 200ml body mist αλλά και το Earthly Lillies 100ml hair mist.

Απόκτησε το Glam Love Valentine’s Gift Set της DUST+CREAM στα €27,80 και φέρε τον Βαλεντίνο στα μέτρα σου!

3. Valentine’s Lover

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια όμορφη αφορμή να γιορτάσετε την αγάπη σας. Οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά με τον φίλο σου και μάγεψε τον με την εμφάνισή σου, απογειώνοντάς την με την απαλή και μυρωδάτη σου επιδερμίδα. Μπορεί οι επιλογές για το make up της ημέρας να είναι πολλές, μην παραμελήσεις όμως να επιμεληθείς τη φροντίδα του δέρματός σου. Πώς θα το πετύχεις; Απλά χρησιμοποίησε το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα και το πήλινγκ σώματος με άρωμα ρόδι.

Επίλεξε το Afrodite’s Power Valentine’s Gift Set της DUST+CREAM στα €12,80 και νιώσε τη φρεσκάδα και την απαλότητα της επιδερμίδας σου, όσο ο φίλος σου μεθάει από το μοναδικό σου άρωμα.

Extra Hint* Κάνε ένα ακόμα ΔΩΡΟ σε εσένα…

Επισκέψου ένα κατάστημα DUST+CREAM, σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, από την Παρασκευή 10 έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, αφέσου στα έμπειρα χέρια των make up artists, αγόρασε τα απόλυτα Valentine’s Day Sets και μπες στην κλήρωση για δώρο full make up και φανταστικά προϊόντα!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο beauty playground που θα στηθεί μπροστά από το κατάστημά της DUST+CREAM στο Nicosia Mall, ο αγαπημένος σου MIX FM θα εκπέμπει ζωντανά 15:00 με 17:00.

Τέλος, τσέκαρε τον διαγωνισμό που τρέχει σε συνεργασία με το Nicosia Mall και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους δύο υπερ-τυχερούς που θα κερδίσουν δωροκάρτες αξίας €100!


Για περισσότερες πληροφορίες βρες την DUST+CREAM σε:

Instagram: dustandcream.cy

Facebook: DUST+CREAM Cyprus

TikTok: dustandcream.cyprus

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 87 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending