fbpx

5 ρομαντικές ταινίες για να δεις με το ταίρι σου στο Netflix!

Αν είσαι fan των ρομαντικών ταινιών, είτε είσαι σχέση είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξαντλήσεις οοόλες τις επιλογές που υπάρχουν στο Netflix!

Για να βοηθήσουμε, κάναμε την έρευνά μας και σου μαζέψαμε μερικές νέες (αλλά και κάποιες διαχρονικές) ρομαντικές ταινίες για να δεις αυτό το διάστημα.

Πριν αποφασίσεις ποια θα δεις, να σε ενημερώσουμε ότι αν δεν έχεις tissues στο σπίτι, τότε πρέπει να πας να αγοράσεις… χθες!

Δες πιο κάτω τις ταινίες που σου προτείνουμε:

1
Beyond the Universe 

Ένα βραζιλιάνικο δράμα που ανέβηκε στο Netflix λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2022. Η ταινία αφορά την Nina, μια ταλαντούχα πιανίστρια που μια μέρα ονειρεύεται να παίξει στη Συμφωνική Ορχήστρα του Σάο Πάολο…

Ωστόσο, όλα ανατρέπονται τη στιγμή που μαθαίνει ότι πάσχει από Λύκο και καθώς περνάνε τα χρόνια η σωματική της κατάσταση χειροτερεύει. Τότε είναι που γνωρίζει έναν ξέγνοιαστο γιατρό, τον Gabriel και ανάμεσά τους γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας!

Το ερώτημα είναι αν ο Gabriel θα ρισκάρει την καριέρα του για χάρη της κοπέλας που του έκλεψε την καρδιά και πώς θα καταφέρει το ζευγάρι να βρει μια θέση στο σύμπαν για να είναι μαζί…

2
Purple Hearts

Αν δεν την είδες, δες την! Κι αν την είδες, δες την ξανά! Η επίδοξη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Cassie Salazar, έχει ένα πράγμα στο μυαλό της… Να μοιράζεται τη φωνή της με τον κόσμο!

Δυστυχώς η πραγματοποίηση των ονείρων της δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, αφού κάνει παράλληλα πολλές δουλειές, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος της θεραπείας της, αφού πάσχει από διαβήτη.

Αφού μαθαίνει ότι οι σύζυγοι των πεζοναυτών λαμβάνουν πλήρη οφέλη για την υγεία και επιπλέον αμοιβή, η Cassie σκέφτεται να παντρευτεί τον Luke και παρόλο που ο γάμος είναι προσωρινός, ύστερα από μια απροσδόκητη τραγωδία τα αληθινά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν!

3
The Notebook

Κλασική, διαχρονική και αγαπημένη ταινία που δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τις επιλογές την ημέρα των ερωτευμένων. Φυσικά, αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι η αντίθεση που βλέπουμε ανάμεσα στα «νιάτα» και τα «γεράματα».

Ο έρωτας μεταξύ του Noah και της Allie ξεκίνησε το 1940, στο Seabrook Island της Νότιας Καρολίνας, όταν η Allie ήταν 17 ετών. Ενώ η αγάπη τους μεγαλώνει, με τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους, οι γονείς της Allie οδηγούν το ζευγάρι σε οριστικό χωρισμό!

Οι δύο τους, όμως, συναντιόνται ξανά. Η ακλόνητη αγάπη τους λαμβάνει υπόσταση στο ζεστό και παθιασμένο φιλί που μοιράζονται μετά από μια όμορφη βαρκάδα. Κι αν δεν το ήξερες, μάθε ότι το συγκεκριμένο φιλί απέσπασε βραβείο στην τελετή απονομής των βραβείων της MTV… χάρη στην πειστικότητά του!

4
Hello, goodbye and everything in between

Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι για ζευγάρια που κάνουν συμφωνίες για να μείνουν μαζί πριν φύγουν για σπουδές… αλλά τι γίνεται με τα ζευγάρια που κάνουν συμφωνία για να χωρίσουν;

Στην ταινία βλέπουμε την Clare και τον Aidan, ένα νεαρό ζευγάρι συμφωνεί να χωρίσει πριν ξεκινήσουν τις σπουδές τους, οπότε δεν υπάρχουν τύψεις μεταξύ τους. Ωστόσο, οι δύο τους αποφασίζουν να πάνε σε ένα τελευταίο «επικό» ραντεβού

Ο λόγος; Καλούνται ν’ αποφασίσουν αν η αγάπη τους είναι αρκετή για να τους κάνει να μείνουν μαζί «για πάντα» ή αν πρέπει να τιμήσουν τη συμφωνία τους και να αποχαιρετηστούν «για πάντα»!

5
Love Happens

Όντως… Ο έρωτας θέλει τον χρόνο του! Η Ελοΐζ Τσάντλερ υστερεί λίγο στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Είναι αυθόρμητη και χειραφετημένη, ενώ προσπαθεί να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, διαβάζοντας ερωτικά γράμματα, τα οποία παραδίδει ως ανθοπώλισσα.

Ο Μπερκ έχει όλες τις απαντήσεις, άλλωστε αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι εκατομμύρια θαυμαστές του, που διαβάζουν τα βιβλία του και παρακολουθούν τα σεμινάριά του πάνω στη διαχείριση του φόβου και την αιώνια αισιοδοξία!

Αφού καταφέρει να πείσει την Ελοΐζ να βγουν ραντεβού για πρώτη φορά, νιώθει πως χάνει τα λόγια του. Τότε είναι που η Ελοΐζ βλέπει πως ο Μπερκ, στον οποίο στρέφονται τόσοι άνθρωποι για συμβουλές, δεν δείχνει να εφαρμόζει αυτά που διδάσκει

Εσύ ποια ταινία θα προτιμήσεις να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending