fbpx

Πέθανε ο Sin Boy ή μήπως πρόκειται για άλλο ένα διαφημιστικό του κόλπο;

Όπως θα έχεις δει, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου μια εικόνα που δείχνει τον Sin Boy μέσα στο ασθενοφόρο!

Φήμες υποστηρίζουν ότι ο ράπερ είναι νεκρός (από υπερβολική δόση), κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του. Από την άλλη, όμως, πολλοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Sin Boy έχει φύγει από τη ζωή και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο… Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει είδηση θανάτου για τον Sin Boy (είχε γίνει ξανά το 2018).

Τι γίνεται τελικά με τον Sin Boy;

Όπως μπορείς να δεις στην πιο πάνω εικόνα, ο Sin Boy φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά άσχημη κατάσταση μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Βέβαια, από μόνη της η συγκεκριμένη εικόνα δεν μπορεί να αποδείξει τον θάνατό του!

Αυτό που κάνει πολλούς να αμφισβητούν τις φήμες, είναι το γεγονός πως ο Sin Boy φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ασθενοφόρο κίτρινου χρώματος, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο και όχι σε ασπρο με κόκκινο, όπως είναι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο.

Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι offline εδώ και έξι ημέρες, γι’ αυτό και αρκετοί θαυμαστές του ξεκίνησαν να αφήνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα όπως “RIP”, ενώ μερικοί πιο «αισιόδοξοι» ζητούν να εμφανιστεί και να διαψεύσει αυτές τις κακόγουστες φήμες!

Ακόμη και η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται δεν γνωρίζει αν ο trapper είναι όντως νεκρός ή όχι, ενώ πηγές της δισκογραφικής υποστηρίζουν πως: «Θα γνωρίζαμε αν είχε συμβεί κάτι στον Sin Boy»!

Κι ενώ κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει, το απόγευμα της Τρίτης (14 Φεβρουαρίου) ανέβηκε στο Instagram προφίλ του μια φωτογραφία, της οποίας η λεζάντα «επιβεβαιώνει» τις φήμες που υποστηρίζουν ότι έχει πεθάνει!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει συγκεκριμένα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές, αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994 – Για πάντα. #sination».

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο post είναι το γεγονός ότι το κείμενο είναι γραμμένο στα ελληνικά, κάτι που δεν συνηθίζει ο Sin Boy, ο οποίος προτιμά (ή προτιμούσε – ποιος ξέρει) τα greeklish!

Κι ενώ αυτή η δημοσίευση θα έπρεπε να βάλει μια τελεία στους ισχυρισμούς περί διαφημιστικού κόλπου, στην πραγματικότητα πέτυχε το αντίθετο…

Αρχικά, κανείς από το στενό του περιβάλλον δεν έχει προχωρήσει σε δήλωση διάψευσης (ή επιβεβαίωσης) των σεναρίων. Ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο Sin Boy για να ακουστεί ξανά το όνομά του, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα τελευταία χρόνια ήταν σαν να έχει πεθάνει με την απουσία του από τη ραπ-τραπ βιομηχανία!

Επίσης, στα Αλβανικά ΜΜΕ (τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αλβανία) δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην υπόθεση, με τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ που τον αφορούν να αναφέρονται αποκλειστικά στον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα φανεί τι ισχύει τελικά και σε περίπτωση διαφημιστικού κόλπου, μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από αυτά που επιθυμεί ο Sin Boy, καθώς πρόκειται για κάτι αρκετά «χοντρό» και όχι για μια πλακίτσα που θα ενθουσιάσει τους fans του!

Εσύ πιστέυεις ότι ο Sin Boy έχει πεθάνει ή πρόκειται για ένα καλοστημένο κόλπο; 🤔

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending