fbpx

5 λειτουργίες που θα θέλαμε να έχει το Instagram για να μην κάνουμε… τους detective!

Πόσες φορές σκέφτηκες ότι το Insta έπρεπε να έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία, αλλά δυστυχώς δεν… και σου κάνει τη ζωή δύσκολη;

Μάλλον πολλές (για να είσαι σ’ αυτό το άρθρο) και η αλήθεια είναι ότι από όλους μας έχει περάσει αυτή η σκέψη. Εξάλλου δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που δεν έκανε τον “detective” στο Instagram (έστω και μια φορά), προκειμένου να «πιάσει λαυράκι»!

Δεν είναι κακό, παραδέξου το! Ψάχνεις κι εσύ με τις ώρες μέχρι να βρεις το προφίλ του ατόμου που σου «γυάλισε» ή αν ξέρεις το προφίλ, μπαίνεις συνέχεια να τσεκάρεις αν είδε τα stories σου κλπ. Εμείς επειδή σε νιώθουμε, σου έχουμε μαζέψει 5 λειτουργίες που θα βοηθούσαν… το έργο μας ως “detective”!

Δες πιο κάτω τις λειτουργίες που θέλουμε στο Insta:

1
Unfollow notification

wccftech.com/canva.com

Νομίζω θα πρέπει να προβούμε σε διαδηλώσεις για τη συγκεκριμένη λειτουργία, αφού ΟΛΟΙ μας θέλουμε να μας έρχεται και αυτό το notification!

Γιατί, δηλαδή να γνωρίζουμε μόνο ποιοι μας έχουν κάνει follow και όχι και αυτούς που μας κάνουν unfollow; Αδικία! Το θέλουμε. Εδώ και τώρα!

2
Notification προβολής προφίλ 

itp.live/canva.com

Okay τι να σχολιάσω; Βάζω στοίχημα ότι σε έχει «φάει» κι έσενα αρκετές φορές η περιέργεια αν «το πρόσωπο» είδε το προφίλ σου στο Insta!

Για να λέμε και την αλήθεια, δεν είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή (πληρώνοντας ένα μικρό ποσό) που θα σου δίνει αναφορά καθημερινά, όμως, το τζάμπα έχει άλλη χάρη και θα είναι και πιο official… ενώ τώρα έχουμε τις αμφιβολίες μας!

3
Search στα story views 

later.com/canva.com

Γιατί δηλαδή να πρέπει να κάνουμε scroll στα views μέχρι να δούμε αν το crush (ή ο πρώην που θα θέλαμε να είναι νυν και και αεί) είδε το story μας… ενώ θα μπορούσαμε απλά να κάνουμε ένα γρήγορο search με το όνομά τ@.

Αν δεν έχεις και τοοόσους πολλούς followers που βλέπουν τα stories σου -ίσως- να μην σε ενοχλεί αυτή η διαδικασία… Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, σίγουρα σπάνε τα νεύρα σου (και όχι άδικα)!

4
Πόσες φορές έχει δει κάποιος το story μας

later.com/canva.com

Αυτό κι αν είναι μαλ@κία! Άλλο να ξέρεις αν ένας χρήστης είδε το story σου μια φορά και μετά «γεια σας» κι άλλο να ξέρεις ότι το είδε 5-6… 10 φορές!

Μπορεί να νομίζεις ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να ξέρεις πόσες φορές είδε ένα άτομο το story σου, όμως, αν μιλάμε για ερωτικό ζήτημα -όχι απλά μετράει- παραμετράει!

5
Likes και comments που κάνουν άλλοι χρήστες

canva.com

Αν είσαι από τους παλιούς του Instagram, τότε πιθανότατα να θυμάσαι ότι πριν λίγα χρόνια υπήρχε αυτή η λειτουργία και αυτό είναι ακόμη πιο εκνευριστικό! Πώς έρχεσαι κύριε και μας την φεύγεις; Σου δώσαμε εμείς την άδεια;

Να δούμε ποοοόσα σπίτια έκλεισαν και πόσες σχέσεις χάλασαν με τη γνωστή ατάκα… «Γιατί του/της έβαλες like τούτου/της;!» Εμείς, όμως, τη θέλουμε πίσω! Μας αξίζει.

Εσύ ποια από αυτές τις λειτουργίες θα ήθελες να έχει το Insta; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending