fbpx

Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι… καβγατζήδες της παρέας και «διψάνε» για τσακωμούς!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε τις καλές και κακές μας μέρες, τα πάνω μας και τα κάτω μας, τις γλύκες μας και τα νεύρα μας…

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ζώδια που -αν όχι πάντα- τις περισσότερες μέρες είναι σε bad mood και οι συζητήσεις μαζί τους οδηγούν σε τσακωμούς, αφού τα νεύρα τους δεν έχουν όρια.

Είναι με λίγα λόγια οι καβγατζήδες της παρέας και ψάχνουν συνεχώς αφορμή για να δημιουργήσουν εντάσεις. Πιο κάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις ποια ζώδια είναι μέσα στα νεύρα 24/7 και μπορούν εύκολα να μετατρέψουν μια αντιπαράθεση σε τσακωμό!

Δες τα πιο κάτω:

1
Σκορπιός

Freepik.com

Οι σκορπιοί θυμώνουν πολύ εύκολα και μπορούν γρήγορα να ξεκινήσουν έναν καυγά. Αν προσβάλεις ή θυμώσεις έναν σκορπιό, η αδρεναλίνη του θα εκτοξευθεί και η συζήτηση θα μετατραπεί σε σωματική διαμάχη πριν καν το καταλάβεις.

Βέβαια, μην περιμένεις να πέσουν μπουνιές, κλοτσιές, κ.α. Ένας σκορπιός θα σε «χτυπήσει» με τις λέξεις, καθώς δεν θα τον πειράξει καθόλου να πει κάτι που πονάει, ακόμα κι αν δεν το θέλει/πιστεύει!

2
Ταύρος 

Freepik.com

Αν και γενικότερα δεν είναι στη φύση του ταύρου να τσακώνεται, με το που νιώσει ότι απειλείται θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι!

Παρόλο που μπορεί να μην το θέλουν, οι ταύροι είναι συνήθως πολύ σίγουροι για τις πεποιθήσεις τους και θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους ακόμα κι αν όλα είναι εναντίον τους.

3
Λέων

Freepik.com

Είναι γνωστό πως οι λέοντες είναι πολύ παθιασμένοι άνθρωποι. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ φιλικοί, ενώ άλλες φορές μπορεί να θυμώσουν πολύ και να τσακωθούν ακόμη και με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Τείνουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ειδικά αν κατά λάθος ή επίτηδες τους «πατήσεις» τα κουμπιά τους. Στον καυγά σου με ένα λέοντα θα ακουστούν βαριά λόγια, θα πέσουν κατηγορίες και γενικά θα ξεπεραστεί κάθε όριο!

4
Καρκίνος

Freepik.com

Ορισμένοι καρκίνοι μπορεί να είναι πραγματικά έξυπνοι και ώριμοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχεις όταν τους μιλάς για ευαίσθητα θέματα.

Αν πληγώσεις τα συναισθήματά τους, θα το θυμούνται για μέρες, μήνες… Ακόμη και χρόνια! Γι’ αυτό και δεν ξέρεις πότε να περιμένεις την έκρηξη του καρκίνου. Κοίτα, λοιπόν, να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τις λέξεις που χρησημοποιείς όταν μιλάς με ένα καρκινάκι!

5
Δίδυμοι

Freepik.com

Το θέμα με τους δίδυμους δεν είναι ότι τσακώνονται εύκολα, αλλά ότι δεν μπορείς να προβλέψεις καθόλου τις αντιδράσεις τους. ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί, αφού αυτό εξαρτάται από τη διάθεσή τους.

Αν πετύχεις ένα δίδυμο σε σχετικά καλή μέρα, τότε είναι πιθανόν να περάσει στην άμυνα, όμως, αν βρίσκεται σε bad day -όχι μόνο θα περάσει στην επίθεση- αλλά ψάξε τρύπα να κρυφτείς!

Άραγε είσαι κι εσύ από τους καβγατζήδες της παρέας; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending