fbpx

5+1 φορές που είπαμε στον κολλητό μας «είσαι η ντροπή της Κύπρου»!

Φαντάζομαι άκουσες για τα ρεζιλίκια των Κυπραίων στο φετινό “Survivor”! Αν όχι, τότε να σε ενημερώσουμε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι και μάλιστα με άγριες διαθέσεις!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το… κέρατο που έφαγε από τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος πριν μπει στο “Survivor” είχε σχέση μαζί της, όμως, ξεμοναχιάστηκε με την Καρολίνα Καλύβα, που είχε σχέση με τον γνωστό ράπερ (και φίλο του Μάριου) Bo.

Με τούτα και με ‘κείνα, λοιπόν, η Ελευθερία «τα έχωσε» άσχημα στον Μάριο, λέγοντας του μάλιστα πως είναι η «ντροπή της Κύπρου»! Εμείς «εμπνευστήκαμε» από την ατάκα αυτή και σου μαζέψαμε μερικές περιπτώσεις που μας ανάγκασαν να χαρακτηρίσουμε τον/την κολλητό/ή μας έτσι.

Δες τις πιο κάτω:

1
Όταν κρούζει τες καπίρες 

clickatlife.gr

«Φάε καπίρα, πιε χυμό», που λαλεί τζιαι ο Θαλής. Μπορεί να έχει τύχει σε όλους μας, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα ντροπιαστικό γεγονός, ειδικά για εμάς τους Κυπραίους που οι περισσότεροι πρέπει να φαν 2-3 καπιρούες το πρωί για να ανοίξει το μάτι τους!

2
Όταν είναι Σάββατο βράδυ και θέλει να κοιμηθεί

Freepik.com

Καλά εντάξει, δεν περιγράφω άλλο! Πού ξανακούστηκε να είναι Σαββατόβραδο και αντί να βγείτε έξω με την παρέα να το κάψετε, να πιάνεις τηλ τον κολλητό και να σου λέει: «Προτιμώ να τζοιμηθώ ρε, εν σώννω»… Ρε για όνομα δηλαδή!

3
Όταν πάει παραλία χωρίς παγωνιέρα

offsite.com.cy

Μα να πάεις παραλία χωρίς την μπιρούα σου; Το παγωμένο το sandwich τζιαι τα φρούτα; Έστω έναν καφέ;

Αν το κάμνει τούτο ο κολλητός σου, τότε μάλλον προτιμά να ξοδεύει ένα σωρό λεφτά στα beach bars… Άρα με το δίκαιο σου τζιαι εσύ να του πεις «είσαι απαράδεκτ@, είσαι η ντροπή της Κύπρου»!

4
Όταν κρούζει τα κουπέπια που του έκαμεν η μάμα στο τάπερ

youweekly.gr

Όποιος Κυπραίος φοιτητής στο εξωτερικό (είτε ακόμα και στην Κύπρο – απλά σε άλλη πόλη) τόλμησε να κάψει τα κουπέπια που του έστειλεν η μάμα/γιαγιά με το τάππερ που την Κύπρο, έφαεν σίουρα περιπαίξιμο από τους υπόλοιπους Κύπριους συμφοιτητές του!

Σκέφτου να πεθυμήσεις τόσο πολλά ένα κυπριακό φαΐ, να έχεις ένα τελευταίο τάπερ μέσα στην κατάψυξή σου τζιαι στο τέλος να τα κάφκεις τζιαι να μεν τρώουνται… Ε εν για κλάματα η φάση!

5
Όταν παραγγέλνει σουβλάκια χωρίς σιεφταλιές 

kathimerini.com.cy

Τι εννοείς εν θέλεις σιεφταλιές μέσ’ την πίττα σου;! Τι εννοείς να μεν είναι ούτε ενισχημένη;! Όχι φίλε μου, το σουβλάκι σκέτο είναι για τους “calamars”.

Εσύ ως original Κυπραίος οφείλεις να παραγγέλνεις τα σουβλάκια σου με σιεφταλιές (τζιαι πίττα παφίτιτζιην) αλλιώς ναι. Είσαι η ντροπή της Κύπρου!

6
Δεν ξέρει το «κόρη μήλια» απ’ έξω

Ε δεν είσαι Κυπραίος αν δεν ξέρεις απ’ έξω κι ανακατωτά το «κόρη μηλια, κόρη μηλιά»! Και δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία.

Απορώ δηλαδή, πώς γίνεται να μην το ξέρει κάποιος, αφού δεν παίζει μόνο στους γάμους, αλλά και σε clubs, μπαράκια, στο ράδιο, κλπ. Αν δεν το ξέρεις, πιάσε κανένα τηλέφωνο τη Βασιλική Χατζηαδάμου να σου το μάθει ASAP!

P.S.: Το άρθρο έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Γράψε μας στα σχόλια πότε κάποιος θεωρείται «η ντροπή της Κύπρου»! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending