fbpx

Ο Χατζηγιάννης Υφυπουργός Πολιτισμού & εμείς ανυπομονούμε για αλλαγές… με «χέρια ψηλά»!

Από τη μουσική σκηνή… στην πολιτική σκηνή της Κύπρου θα βρεθεί σύντομα ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής και συνθέτης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς από την 1η Μαρτίου αναλαμβάνει τον ρόλο του Υφυπουργού Πολιτισμού.

Ο Χατζηγιάννης όπως φαίνεται ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα και να αφήσει την καριέρα του ως τραγουδιστής στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση για το νέο υπουργικό συμβούλιο έγινε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας 27/2.

Όπως όλοι, έτσι κι εμείς εκπλαγήκαμε μ’ αυτό το νέο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε κάποιες απαιτήσεις, κάποιες αλλαγές που περιμένουμε (κι ανυπομονούμε) να δούμε… με «χέρια ψηλά» από τον νέο Υφυπουργό!

Δες πιο κάτω τις αλλαγές που αναμένουμε:

1
Άνοιγμα νέων κέντρων νυχτερινής διασκέδασης

thetoc.gr/EUROKINISSI

First things first. Δεν γίνεται να είμαστε στην Κύπρο, που ως γνωστόν φκάλλουμε τοοοόσα ταλέντα τζιαι καλές φωνές τζιαι να μεν έχουμε μπουζούκια της προκοπής!

Ειδικά τωρά με τον Χατζηγιάννη στη θέση αυτή, αναμένουμε (και απαιτούμε μεν σου πω) ότι, λόγω και εμπειρίας, θα μας ανοίξει παραπάνω μπουζούκια σε όλες τις πόλεις.

Έτσι, όχι μόνο θα διασκεδάζουμε εμείς οι Κυπραίοι, αλλά θα προσελκύσουμε και τουρισμό. Όπως την Αθήνα ένα πράμα!

2
Νέο μουσείο μουσικής 

gossip-tv.gr

Μιλώντας για προτεραιότητες, λοιπόν, ένα μουσείο μουσικής χρειάζεται στην Κύπρο μας εδώ που τα λέμε.

Με τη δημιουργία του εν λόγω μουσείου δεν θα επωφεληθούμε μόνο εμείς – οι απλοί πολίτες, αλλά και ο ίδιος ο Χατζηγιάννης (win-win που λένε), αφού θα μπορεί να εκθέτει τους δίσκους του κι όλες τις μεγάλες του επιτυχίες ως τραγουδιστής!

Ας μην ξεχνάμε πως κύριος στόχος του Υφυπουργείου Πολιτισμού είναι η στήριξη των ανθρώπων του πολιτισμού, καθώς στην Κύπρο υπάρχει πλούσιο δυναμικό δημιουργίας κι ανθρώπων που υπηρετούν τον πολιτισμό από πολλές θέσεις.

3
Ανάπτυξη της μουσικής παιδείας στα σχολεία

el-odeio.gr

Ο Πολιτισμός και η Παιδεία είναι αλληλένδετα, γι’ αυτό και τα παιδιά μας θα πρέπει να μαθαίνουν από μικρά τη σημασία της τέχνης, της δημιουργίας, του θεάτρου, της μουσικής κλπ.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να «εκπαιδευτούν» από το να μαθαίνουν ποιοτικά τραγούδια στον αυλό; Κανεί! Πόσα χρόνια να τους διδάσκουν το «σι λα σι σολ σι λα σολ». Ήρτεν η ώρα να μάθουν κάτι πιο… χρήσιμο.

Για παράδειγμα αυτά τα δημοφιλή hit-άκια του Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Μόνο στα όνειρα», «Πιο πολύ απ’ όσο φαντάζεσαι», «Το πάρτυ», «Εμείς οι δυο σαν ένα» και φυσικά το «Χέρια ψηλά»!

4
«Νύχτα στον ρυθμό»… live στις Φοινικούδες

larnakaonline.com.cy

Το «Νύχτα στον ρυθμό» που στην Ελλάδα το παρουσιάζει η Ράνια Κωστάκη, πρέπει να έρθει και στην Κύπρο! Για live διασκέδαση, θα διοργανώνεται κάθε Σάββατο – ΔΩΡΕΑΝ, στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Συμπαρουσιαστής της Ράνιας θα είναι -φυσικά- ο Χατζηγιάνννης, ο οποίος μάλιστα θα δίνει και συναυλία κάθε φορά. Προσκεκλημένοι τους θα είναι τα μεγαλύτερα, κυπριακά ονόματα του χώρου, όπως: Άννα Βίσση, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ευριδίκη, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ήβη Αδάμου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Στέλλα Γεωργιάδου, Λούκας Γιώρκας, κλπ.

5
Εξαγωγή πολιτισμού και στο εξωτερικό

cyprusen.wiz-guide.com

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ο τουρισμός είναι το καλύτερο tool! Και πού θα βρούμε τουρίστες στην Κύπρο; Μα φυσικά στις παραλιακές περιοχές, ιδίως το καλοκαίρι!

Αναμένουμε ότι θα γίνει αναγκαστικό σε κάθε beach bar να παίζει 3 έως και 6 φορές τη μέρα το τραγούδι «Το Καλοκαίρι μου» του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να το μάθει όλος ο κόσμος… μέχρι και στο εξωτερικό.

Εσύ τι άλλο περιμένεις από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ως Υφυπουργό Πολιτισμού; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending