fbpx

Ανακαλύψαμε 8 brunch spots στην πόλη & στο χωριό που αξίζει να επισκεφθείς!

Σίγουρα λατρεύεις και εσύ να πηγαίνεις για brunch με την παρεά ή το ταίρι σου! Όμως αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και θες να δοκιμάσεις καινούριες γεύσεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Βρήκαμε κάποια στέκια που θα σε ξετρελάνουν και σίγουρα θα τα λατρέψεις αν τα επισκεφθείς!

Δες πιο κάτω τα brunch spots που σου προτείνουμε:

1
Arabica Cofee House (Έγκωμη)

Instagram.com/@arabicacoffeehouse

Το Arabica Coffe House στην Έγκωμη -σίγουρα- θα το γνωρίζεις ήδη, αφού αποκλείεται να μην το επισκέφθηκες για να πιεις το καφεδάκι σου!

Όμως, εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 – 15:00 να σερβίρει brunch, όπου μπορείς να απολαύσεις μια ποικιλία από πιάτα!

2
Henry’s Nicosia (Λεωφ. Μακαρίου)

Instagram.com/@henrysnicosia

Το Henry’s Nicosia βρίσκεται στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα θα το βρεις στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ και σίγουρα είναι ένας χώρος που πρέπει να τον προσθέσεις στο “to go list” σου!

Εκεί θα γευτείς ξεχωριστά πιάτα, αφού φημίζεται για τα μπλε pancakes του και όχι μόνο… αφού μια βραβευμένη σεφ βρίσκεται πίσω από το μενού!

3
The Kretan (Κυπερούντα)

Instagram.com/@the_kretan

Αν θες να κάνεις ένα roadtrip σε ένα όμορφο χωριό καθώς και να δοκιμάσεις κρητικό brunch, τότε η Κυπερούντα είναι ο ιδανικός προορισμός για σ’ένα.

Τις καθημερινές θα βρεις πεντανόστιμα γλυκά, ενώ το brunch προφέρεται κάθε Σαββατοκύριακο!

4
Stephanie Rose Confenctionery (Παλιά Πάφος)

cyprus.wiz-guide.com

Το Stephanie Rose Confectionery βρίσκεται στην Παλιά Πάφο και έχει μια -ιδιαίτερη- διακόσμηση που θα τη λατρέψεις αν σου αρέσει το χρώμα ροζ και τα λουλούδια!

Σερβίρει πεντανόστιμο brunch και γλυκά και είναι ανοιχτό Δευτέρα – Πέμπτη και Κυριακή από τις 9:30 μέχρι τις 21:00, ενώ την Παρασκευή – Σάββατο από τις 9:30 μέχρι τις 23:00!

5
Nanas Brunch & More (Πλάτρες)

Instagram.com/@nanasbrunchandmore

Ίσως να επισκέφθηκες ξανά το Nanas Brunch & More, το οποίο βρισκόταν στις εξοχικές κατοικίες της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες.

Ωστόσο, επέστρεψε πιο ανανεομένο από ποτέ, αφού -πλέον- θα βρίσκεται σε ένα αναπαλαιομένο σπίτι του 1930, στο χωριό Τριμίκληνη!

6
Κτήμα Γερόλεμο (Όμοδος)

Instagram.com/@ktima_gerolemo

Το Κτήμα Γερόλεμο παρόλο που λειτουργεί σαν οινοποιείο από το 1987, ίσως να μην το έχεις ακούσεις ξανά σαν επιλογή brunch-άδικου. Αν το επισκεφθείς -σίγουρα- θα σε μαγέψει με το νόστιμο, παραδοσιακό brunch που προσφέρει και το τελευταίο διάστημα κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους φίλους του brunch!

Εκεί θα βρεις εκλεκτά βιολογικά και ντόπια υλικά, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με roadtrip στο γραφικό χωριό Όμοδος και ζεστό κρασί με την υπογραφή Ktima Gerolemo… σε μορφή υποβρύχιου!

7
Bon Vivant brunch and cakes (Πάφος)

Instagram.com/@bonvivant_brunch_and_cakes

Αυτό κι αν είναι new spot! Η νέα άφιξη της Πάφου ονομάζεται “Bon Vivant” κι αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του λίγο πριν το Πάσχα.

“Bon Vivant” σημαίνει καλή ζωή, άρα αν είσαι άτομο που απολαμβάνει την “καλή ζωή” και είσαι λάτρης του καλού φαγητού και ποτού το είναι ο ιδανικός προορισμός για ‘σένα και θα το βρεις στην κεντρική πλατεία Κένεντυ στην Πάφο.

8
Loft Nicosia (Έγκωμη)

Το Loft είναι ένα Cafe all day Bar & Restaurant που ήρθε για να κάνει ένα γερό “upgrade” στο lifestyle των φοιτητών της Κύπρου (κι όχι μόνο)!

Τα Σαββατοκύριακα προσφέρει brunch από τις 11:00-16:00 κι αν το επισκεφθείς θα απολαύσεις εκτός από νόστιμα πιάτα και μαγευτική θέα από τον 12ο όροφο. Τέλειο;!

Γράψε μας σε σχόλιο πού θα πας για brunch αυτό το ΣΚ! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending