fbpx

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε ξενερώσουν full αφήνοντάς σε… «στο διαβάστηκε»!

«Διαβάστηκε»… Μπορεί να είναι και η πιο εκνευριστική λέξη στον κόσμο! Ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι όταν συμβαίνει αυτό, ειδικά αν δεν βλέπεις και τοοόσο φιλικά το άτομο αυτό.

Για να αποφύγεις όσο γίνεται αυτές τις περιπτώσεις, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να αφήσουν αναπάντητα τα μηνύματά σου, εμφανίζοντας το γνωστό και ανεπιθύμητο σε όλους μας “seen”/«διαβάστηκε». Αν μπλέξεις μαζί τους, τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμέν@!

Δες πιο κάτω ποια ζώδια θα σε ξενερώσουν, αφήνοντάς σε στο «διαβάστηκε»:

1
Κριός

Freepik.com

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζεις για τον κριό, είναι το εξής: Μπορεί εύκολα να κάνει αισθητή την παρουσία του και μέσα από την απουσία του!

Έτσι και σε ό,τι αφορά το texting, είναι φορές που μπορεί αν απαντήσει αμέσως και άλλες που θα σε αφήσει στο γνωτό και καθόλου αγαπημένο «διαβάστηκε», γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την κουβέντα.

Ωστόσο και όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει ένας κριός είναι να του μιλάνε και να νιώθει σημαντικός. Συμπέρασμα, αν σκέφτεσαι να στείλεις σε κριό… Καλή τύχη!

2
Δίδυμοι

Freepik.com

Πιθανότατα να έχεις προσέξει ότι οι δίδυμοι είναι αρκετά επικοινωνιακά ζώδια και μιλάνε πολύ, όμως, αν μιλάτε σε μηνύματα «κόβουν» ξαφνικά και απότομα την κουβέντα. #oups

Όσο «ξενέ» κι αν είναι αυτό, δεν τους απασχολεί καθόλου αν θα αφήσουν ένα μήνυμα “seen”, ακόμη κι αν γνωρίζει ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει απίστευτα!

Bonus info για τους δίδυμους: Μπορούν να περάσουν εύκολα στο επόμενο πρόσωπο που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον, οπότε το διαβάστηκε είναι ακριβώς ότι τους χρειάζεται…

3
Λέων

Freepik.com

Πολυάσχολοι και αφηρημένοι… Αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν τέλεια την προσωπικότητα ενός λέοντα! Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν απαντούν στα μηνύματα και αυτό γιατί πολύ απλά το έχουν ξεχάσει!

Αν και μερικές φορές μπορεί να σε αφήσουν επίτηδες χωρίς ανταπόκριση, στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό δεν ισχύει, αφού η αδιαφορία τους ευθύνεται στην αφηρημάδα τους.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι νιώθουν ανακούφιση γνωρίζοντας πως έχουν απαντήσει σε όλα τους τα μηνύματά, γι’ αυτό αν μείνεις στο «διαβάστηκε», τότε σημαίνει ότι κάτι τους έχει ενοχλήσει απίστευτα πολύ!

Γράψε μας στα σχόλια αν έχεις προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά τα ζώδια! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending