fbpx

Έτσι θα καταλάβεις αν κάποιος σε έκανε απόκρυψη από τα stories του στο Instagram!

Φαντάζομαι χρησιμοποιείς κι εσύ τα social media 24/7. Είτε για να δεις τι κάνουν οι φίλοι σου, να συνομιλήσεις μαζί τους, είτε για να μάθεις τα τελευταία νέα, κ.λπ.

Το Instagram είναι ένα από τα αγαπημένα apps, όμως, έχει και μία πιο… περίεργη πλευρά! Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε παρακολουθήσει το crush μας (και όχι μόνο) από τα Insta stories του!

Τι γίνεται, όμως, όταν πλέον δεν βλέπεις κανένα story από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό που ανέβαζε συχνά stories; Ε μάλλον σε έχει κάνει hide για να μην τα βλέπεις… κι εμείς σου έχουμε τον τρόπο να καταλάβεις αν έγινε αυτό!

Δες πώς θα καταλάβεις αν σε έκαναν hide από τα stories τους:

1
Βάλε κάποι@ φίλ@ σου να κάνει τον detective

Freepik.com

Ευκολάκι! Αν έχεις την υποψία πως σε έχει αποκλείσει κάποιος από τα stories του, τότε μπορείς να βάλεις κάποιο άτομο από την παρέα σου (που έχει follow το συγκεκριμένο πρόσωπο) να τσεκάρει ανά τακτά διαστήματα τι ανεβάζει!

Όταν δει πως έχει ανεβάσει story, σε ειδοποιεί και τσεκάρεις κι εσύ. Αν δεν καταφέρεις να βρεις το story, τότε πολύ απλά οι φόβοι σου θα έχουν επιβαιβεωθεί… #oups

2
Τι άλλο σου εμφανίζει το Instagram από το πρόσωπο;

digitalinformationworld.com

Όταν ένας χρήστης σε κάνει hide (ή και unfollow), τότε πιθανότατα το Instagram να μην σου εμφανίζει τίποτα από τον λογαριασμό του στην αρχική σου… Ούτε posts, ούτε stories.

Πιο συγκεκριμένα για τα post, ο αλγόριθμος θα τα κατεβάσει αρκετά χαμηλά στην αρχική σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάξεις αρκετά για να τα βρεις. Οπότε, κάνε ένα check στο προφίλ του και αν δεις post που δεν εμφανίστηκε στην αρχική σου, τότε τα νέα δεν είναι και πολύ καλά!

3
Κάνε ένα check στα settings σου

thetechwire.com

Ας πάμε και στα πιο τεχνικά ζητήματα. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του bustle, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις απορρήτου μπορείς να ελέγξεις αν “εσύ” έχεις κάνει σίγαση ή απόκρυψη των stories σου για το άτομο αυτό.

Αν φαίνεται πως το έχεις κάνει, αλλά δεν είναι από δική σου επιλογή, αυτό σημαίνει ότι σε έχει κάνει εκείνος/η απόκρυψη!

Εσύ ποια μέθοδο θα ακολουθήσεις για να μάθεις αν σε έχει κάνει hide από τα stories!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending