fbpx

Κι όμως… Έτσι μπορείς να δεις το story κάποιου χωρίς να δει το όνομά σου στα views του!

Ξέρουμε πόσες φορές ευχήθηκες να μπορούσες να δεις το Insta story κάποιου χωρίς να το πάρει χαμπάρι

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους θες να δεις ένα story κρυφά. Είτε παίζει κάτι ερωτικό, είτε απλά για να κουτσομπολέψεις τους συμφοιτητές ή (και) τους συναδέλφους!

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, λοιπόν, σου έχουμε μαζέψει μερικούς τρόπους για να βλέπεις στα κρυφά τα stories, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις.

Μάθε πώς μπορείς να δεις stories χωρίς να εμφανιστεί το όνομά σου στα views:

1
Λειτουργία πτήσης

Το “flight mode” είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να δεις κρυφά ένα Insta story. Ίσως να το έχεις ακούσει ξανά! Για να πετύχεις τον σκοπό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν’ ανοίξεις το Insta και να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει τα stories στο feed σου…

Μόλις δεις το story του ατόμου που σε ενδιαφέρει στην αρχική σου, βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης και πάτα για να δεις τι ανέβασε. Το όνομά σου δεν θα φανεί στα views του, γιατί πολύ απλά εκείνη τη στιγμή θα είσαι offline! Τέλειο;

2
Ρίξε μια κλεφτή ματιά

Αυτός ο τρόπος απαιτεί «χειρουργικές» κινήσεις, διότι είναι πολύ εύκολο να την «πατήσεις»! Πατάς στην αμέσως προηγούμενη ή την αμέσως επόμενη ιστορία από αυτή που θες να δεις κρυφά και μόλις ανοίξει σέρνεις προς τα πίσω ή μπροστά το δάχτυλό σου σιγά-σιγά και τότε αρχίζει να εμφανίζει το «επίμαχο» story!

Θα πρέπει, όμως, να είσαι πολύ προσεκτικ@, διότι αν ξεκολλήσει το δάκτυλο σου από την οθόνη, τότε θ’ ανοίξει κανονικά το story που προσπάθησες τόσο πολύ για να δεις κρυφά. Γι’ αυτό μπορείς να κάνεις μερικές δοκιμές σε άσχετα stories πριν πας σ’ αυτό που σε καίει!

3
Chrome IG Story

Ίσως σου θυμίζει το “Google Chrome” και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για την επέκτασή του. Ακόμη ένας τρόπος για να δεις ένα insta story χωρίς να αφήσεις τα ίχνη σου είναι μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την κάνεις download, ενώ είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι αυτήν τη μέθοδο μπορείς να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν έχεις μπει στο Insta μέσα από κάποιον browser και όχι από το application!

4
Block

Μπορεί να είναι λίγο παρατραβηγμένο, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο! Άρα μπορούμε να πούμε πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Μπορείς, λοιπόν, να δεις κανονικά το story που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια να κάνεις block το συγκεκριμένο άτομο (για τουλάχιστον 24 ώρες) μέχρι να κατέβει η ιστορία που είδες. Έτσι, δεν θα φαίνεται το username σου στα views!

5
Συγκεκριμένα apps 

specifications-pro.com

Προφανώς και γνωρίζεις ήδη ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου για να κάνεις τη δουλειά σου. Το μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι συνήθως αυτά τα apps… απαιτούν ένα μικρό χρηματικό ποσό!

Αν έχεις iPhone, μια από τις πιο αξιόπιστες είναι η “Repost Stories”, την οποία μπορεί να βρει εύκολα κανείς στο App Store, ενώ μια καλή επιλογή για τα Android, είναι η εφαρμογή “BlindStory”!

Εσύ ήξερες ότι υπάρχουν αυτοί οι τρόποι για να βλέπεις κρυφά τα Insta stories; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending