fbpx

Έχεις σχέση εξ αποστάσεως; Φοιτητές έφτιαξαν συσκευή για να νιώθεις το φιλί του amore σου!

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια που βρίσκονται σε long-distance relationships είναι -ίσως- ότι δεν μπορούν να νιώσουν ο ένας τον άλλον… Τους λείπουν τα φιλιά και τα χάδια τους!

Για το πρώτο (τα φιλιά δλδ) έχει βρεθεί μια «λύση». Επιτέλους δημιουργήθηκε μια συσκευή για να μπορείς να νιώθεις το φιλί τ@ συντρόφου σου… όσο μακριά κι αν βρίσκεται!

Κινέζοι φοιτητές (σιγά που δεν θα ήταν ιδέα made in China!) του Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology, έφτιαξαν το MUA, μια συσκευή που επιτρέπει στα εξ αποστάσεως ζευγάρια να ανταλλάζουν φιλιά.

Δες πιο κάτω πώς λειτουργεί:

Το MUA έχει σχήμα στόματος και το όνομα είναι εμπνευσμένο από τον ήχο που κάνουν οι άνθρωποι όταν στέλνουν φιλάκια.

Η συσκευή μπορεί να μιμηθεί ένα πραγματικό φιλί αναπαράγοντας την κίνηση, τη δύναμη και τη θερμοκρασία των χειλιών του χρήστη. WOW! Μιλάμε για τε-χνο-λο-γί-α, έτσι;!

Χρειάζεσαι απλά ένα κινητό με bluetooth και την εφαρμογή του MUA. Πιο συγκεκριμένα, συνδέεις το MUA στο κινητό σου, στη θύρα φόρτισης και κατεβάζεις το app. Το ίδιο πρέπει να κάνει και το amore σου. Μόλις γίνει σύζευξη στο app, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήση και να ανταλλάξετε τα φιλιά σας.

Η διαδικασία δεν είναι απαραίτητο να γίνει σε πραγματικό χρόνο. Έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις τα φιλιά σου στην εφαρμογή και το ταίρι σου να τα κάνει download όποτε θέλει!

Ο Jiang Zhongli, ένας από τους φοιτητές που δημιούργησαν αυτό το start up, παραδέχτηκε στους Global Times πως η έμπνευση προήλθε από μία προσωπική εμπειρία, ενώ η «πατέντα» πήρε 4 χρόνια για να υλοποιηθεί, αφού ο Jiang υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2019.

Από τότε, ίδρυσε την Siweifushe, η οποία κυκλοφόρησε το MUA και πούλησε το 1ο προϊόν στις 22 Ιανουαρίου 2023, έναντι 260 γιαν (€35). Σύμφωνα με τον Jiang, μέσα σε 2 εβδομάδες, η εταιρεία πούλησε πάνω από 3 000 συσκευές και έλαβε γύρω στις 20 000 παραγγελίες. Σίγουρα αν ο Jiang πήγαινε στο DRAGONS’ DEN, οι Dragons θα επένδυαν σ’ αυτήν την ιδέα με τέτοια ζήτηση!

Πάντως οι χρήστες δηλώνουν ευχαριστημένοι, όμως, κάποιοι έκαναν το παραπονάκι τους ότι το MUA δεν έχει… γλώσσα. Ε κι εσείς βρε παιδιά τι είναι αυτά τα πράγματα;! Το μόνο σίγουρο είναι πως η τεχνολογία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν να φτιάξουν!

Εσύ θα δοκίμαζες το MUA για να ανταλλάζεις φιλιά με το ταίρι σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending