fbpx

Eurovision 2023: Ο Andrew Lambrou «άναψε φωτιές» στην 1η πρόβα της Κύπρου & αποθεώθηκε!

“You can’t break a broken heart”! Με αυτό το «μήνυμα» έφτασε πριν λίγες ημέρες ο Andrew Lambrou στο Liverpool για τον 67ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!

H Κύπρος θα διεκδικήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου τι άλλο… Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023!

Το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Μαΐου, ο Andrew έκανε την πρώτη του πρόβα στην σκηνή του διαγωνισμού, όπου αποκαλύφθηκαν και μερικές λεπτομέρειες της σκηνικής του παρουσίας και τα σχόλια ήταν πολύ θετικά!

Δες ένα απόσπασμα από την 1η πρόβα του Andrew Lambrou στο Liverpool:

@eurovision

Red lights, flashes, Andrew Lambrou rises out of the ashes ☄️🇨🇾 #Eurovision2023 #Eurovision @Andrew Lambrou

♬ original sound – Eurovision

Όπως μπορείς να δεις και στο πιο πάνω βίντεο, ο Andrew θα εμφανιστεί στην σκηνή του ημιτελικού με total black look και για να λέμε και την αλήθεια με ένα… sexy look!

Σε ό,τι αφορά το σκηνικό, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι κατά τη διάρκεια του ρεφρέν θα κυριαρχήσει ο κόκκινος φωτισμός και οι φλόγες, ενώ αναμένεται να δούμε και πολλά graphics, μιας και ο Andrew δεν θα πλαισιώνεται από άλλους χορευτές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Επίσης, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι η όλη σκηνική παρουσία του Andrew Lambrou είναι εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης, αφού πέραν από τις φλόγες, βλέπουμε ότι σε κάποια στιγμή πρωταγωνιστεί και η βροχή!

Αυτό δήλωσε και ο ίδιος ο Andrew για το act του “Break a broken heart”, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «η εμφάνιση θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της φύσης, από την άβυσσο στην κάθαρση των νερών των καταρρακτών και από τη λάβα στη φωτιά που οδηγεί στην αναγέννηση».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα σχόλια κάτω από το video και το post στις official σελίδες της Eurovision αποθεώνουν τον Andrew και γενικά όλα τα comments είναι πολύ θετικά και ενθαρρυντικά για την κυπριακή αποστολή . Όπως φαίνεται, φέτος, θα έχουμε μια θέση στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Μαΐου!

Και σε περίπτωση που δεν άκουσες ακόμη ολόκληρο το τραγούδι μας… Άκουσέ το εδώ!

 Εσένα πώς σου φαίνεται η 1η πρόβα του Andrew Lambrou; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending