fbpx

Eurovision: Δες τη σειρά της Κύπρου στον τελικό & ποιοι επιστρέφουν με special εμφανίσεις!

Το βράδυ της Πέμπτης, 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο β’ ημιτελικός της Eurovision 2023 στον οποίο συμμετείχε η Κύπρος, με τον Andrew Lambrou!

Ο Andrew που κατάφερε να εντυπωσιάσει και να αφήσει άφωνους τους Eurofans από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Liverpool, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 13 Μαΐου.

Στον ίδιο ημιτελικό διαγωνίστηκε και η Ελλάδα με το τραγούδι “What they say” και τον Victor Vernikos και παρόλο που είχε μια καλή εμφάνιση, δυστυχώς μετά από 5 χρόνια βρέθηκε εκτός τελικού!

Δες πιο κάτω τη σειρά εμφάνισης των χωρών που πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2023:

Instagram.com/@eurovision

Στον μεγάλο τελικό θα λάβουν μέρος συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς, οι “Big 5” (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία) και η νικήτρια χώρα του 2022, η Ουκρανία. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς και συγκεκριμένα στη θέση νούμερο 7!

Φυσικά, ο μεγάλος τελικό θα είναι γεμάτος εκπλήξεις! Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους guests που θα εμφανιστούν live στην σκηνή θα είναι η Νetta από το Ισραήλ που κέρδισε το 2018 και η Βέρκα Σερντούσκα, εκπρόσωπος της Ουκρανίας το 2007.

Επίσης, εδώ και λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Ρουσλάνα, νικήτρια το 2004 θα κάνει μια special εμφάνιση με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο από το Κίεβο της Ουκρανίας, ενώ το παρών τους θα δώσουν οι περσινοί νικητές, οι “Kalush Orchestra” και ο Sam Rider από το Ηνωμένο Βασίλειο πήρε τη 2η θέση!

Η Κύπρος ένα από τα «δυνατά χαρτιά» στον μεγάλο τελικό!

Η Κύπρος μας ήταν ένα από τα φαβορί του β’ ημιτελικού, γι’ αυτό και η πρόκρισή μας στον τελικό ήταν δεδομένη. Ο Andrew με το απίστευτο ταλέντο του, την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, αλλά και τη γοητεία του έκλεψε τις εντυπώσεις και ξεσήκωσε όλους τους Eurofans! 

Καταρράκτες, κόκκινα φώτα και φλόγες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που είδαμε στο act της κυπριακής αποστολής και παρόλο που -μέχρι στιγμής- τα προγνωστικά μας θέλουν να τερματίζουμε στην 20η θέση, μετά από μια τέτοια εμφάνιση στον ημιτελικό, δεν θα είναι δύσκολο για τον Andrew να κάνει την ανατροπή, να πάει κόντρα στα προγνωστικά και να ανεβάσει την Κύπρο ψηλότερα στην τελική κατάταξη!

 

Στη διάσκεψη τύπου που παραχώρησαν οι χώρες μετά την πρόκρισή τους στον τελικό, ο Andrew ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να εμφανιστεί ξυπόλυτος και αν ήξερε πως όταν η Loreen το 2012 τραγούδησε ξυπόλυτη πήρε τη νίκη, με τον ίδιο να απαντά πως με αυτόν τον τρόπο νιώθει «ένα» με την σκηνή!

Πάντως ο Andrew δεν τρέλανε μόνο τους Eurofans, αφού και η δημοσιογράφος του Press Conference τον παρουσίασε αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Here I have really handsome man from Cyprus” (Εδώ έχω ένα πραγματικά όμορφο άντρα από την Κύπρο)! 😉

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Andrew Lambrou και την υπόλοιπη κυπριακή αποστολή και ευχόμαστε ότι θα πάρουμε μια καλή θέση στον τελικό, μιας και το τραγούδι μας είναι πολύ καλύτερο από πολλές άλλες συμμετοχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κύπρος έχει δικαίως το 12ρι μας φέτος!

Γράψε μας στα σχόλια τι θέση πιστεύεις ότι θα πάρουμε στον τελικό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending