fbpx

Αν σου αρέσει το μακιγιάζ, αυτά είναι τα 5 makeup trends που πρέπει να ακολουθήσεις!

H θερμοκρασία έχει ανέβει, ο ήλιος -και η διάθεσή σου- λάμπουν όλο και περισσότερο και το mood διακοπών θα είναι σύντομα ON. Και αυτό σημαίνει χρειάζεσαι μια beauty ανανέωση στο νεσεσέρ σου!

Έτσι όπως αλλάζεις και ανανέωνεις την ντουλάπα σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα είδη μακιγιάζ σου! Κάθε νέα σεζόν απαιτεί διαφορετική περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών και χρώματα στο μανικιούρ, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς -αυτό που μας ενθουσιάζει περισσότερο είναι οι μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2023!

Ο γνωστός celebrity makeup artist Vincent Oquendo αναφέρει συγκεκριμένα οτι “θα δούμε τον κόσμο να είναι πολύ πιο περιπετειώδης με το μακιγιάζ”, και μάλλον το έχεις προσέξει και εσύ, όπως και οι περισσότεροι makeup addicts!

Η DUST+CREAM ακολουθώντας την τάση, λάνσαρε στην αγορά την ολοκαίνουργια limited edition σειρά της, “Wild Stories”, η οποία σε εμπνέει για… περιπέτεια! Περιλαμβάνει makeup προϊόντα για glam ή casual εμφανίσεις,  φανταστικά serums, μαγευτικά mists και άρωμα (συν αντρικό άρωμα!)…για να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Μάθε περισσότερα για την limited edition σειρά “Wild Stories”:

Πειραματίσου με τις πρωτότυπες αποχρώσεις σκιών που θα βρεις στη Wild Stories, από ροδακινί μέχρι και baby blue, θυμίζοντας εποχές disco και Y2K! Οι σκιές ματιών της συλλογής Wild Stories, σε μορφή παλέτας και loose powder, καλύπτουν όλο το φάσμα και τις διαθέσεις, με έντονες, παστέλ και γήινες αποχρώσεις, αφήνοντας σε να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις τα πιο φρέσκα look με άποψη!

Τα χείλη περνούν σε μια νέα και πολύ πιο φωτεινή περίοδο με χρώματα όπως κόκκινο, φούξια και πορτοκαλί! Τα Wild Stories lipsticks έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στα looks σου με νέα έντονα και ζεστά χρώματα!

Το focus στα μάτια φαίνεται να είναι η απόλυτη τάση μακιγιάζ αυτής της σεζόν και γι’ αυτό οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι on point! Η μάσκαρα Wild Stories, με το ειδικά σχηματισμένο βουρτσάκι της, χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα, αλλά πάνω απ όλα διαχωρισμό και καμπυλότητα των βλεφαρίδων! Oh lala!

P.S: Aν σου αρέσουν τα festival και τα parties, τότε δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου τα face jewellery αυτοκόλλητα της σειράς για να απογειώσεις το μακιγάζ σου!

Κλείνοντας με τα makeup trends, ένα έχουμε να σου πούμε: ρουζ και πάλι ρουζ! Λέμε “ναι” στα έντονα αλλά KAI φυσικά look, τα οποία ολοκληρώνονται με το φωτεινό ρουζ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου! Must-have, η ροδακινί απόχρωση!

Η παλέτα προσώπου Wild Stories περιλαμβάνει ρουζ, highlighter και bronzer, για το πλέον ολοκληρωμένο look! Σκέψου “cold girl makeup” σε ηλιοκαμένο και μπρονζέ, με λαμπερό highlight skin για φρεσκάδα!

Αν θέλεις να εξερευνήσεις περισσότερο την limited edition collection Wild Stories της DUST+CREAM, θα βρεις και προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου! Συγκεκριμένα  περιλαμβάνει, δύο face serum, με βιταμίνη C και σύμπλεγμα βιταμινών F για λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα, αλλά και body mist, με νότες από grapefruit, musk και θαλασσινό αλάτι.

Αν προτιμάς αρώματα τότε δοκίμασε το “Flow” for her, ή “Force” for him! Eνα φρουτώδες γυναικείο και ένα ξυλώδες ανδρικό άρωμα, με κοινό τις γήινες μυρωδιές από musk, έρχονται να προσθέσουν ένα πιο sophisticated vibe στην ρουτίνα μας!

DUST+CREAM: MAKE UP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending