fbpx

«Μαζί για κάτι καλό» με την Ελληνική Τράπεζα!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Τράπεζα, συμμετέχει έμπρακτα στην παγκόσμια πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή, μέσω του Priceless Planet Coalition της Mastercard®, ως η μοναδική Τράπεζα στην Κύπρο.

Φέτος, κάτω από την επικοινωνιακή ομπρέλα «Μαζί για κάτι καλό» η Ελληνική Τράπεζα προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την ενημέρωση σχετικά με το εγχείρημα Priceless Planet Coalition της Mastercard.

Μεταξύ άλλων, στάλθηκαν δεντράκια και φυτά σε άτομα των ΜΜΕ και σε influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί με στόχο τη διάδοση της προσπάθειας και του μηνύματος #PlantItForward.

Οι δράσεις κορυφώθηκαν με δύο εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε Λευκωσία και Λεμεσό και είχαν στόχο να έρθει ο κόσμος πιο κοντά στη φύση, να διασκεδάσει και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από απλούς και καθημερινούς τρόπους, κάνοντας τα σωστά βήματα για έναν πιο πράσινο πλανήτη!

Το Σάββατο 13 Μαΐου στο πάρκο Σπύρου Κυπριανού στην Αγλαντζιά, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φύση, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο πρωινό με face painting, κατασκευές με πηλό, αφήγηση παραμυθιών, ζωγραφική, διαδραστικά παιχνίδια, μασκότ, φαγητό και λιχουδιές. Η Ελληνική Τράπεζα μοίρασε σπόρους βασιλικού, μέντας και λεβάντας στους παρευρισκόμενους με το μήνυμα #PlantItForward.

Την Κυριακή 14 Μαΐου, στον Μόλο Λεμεσού, εκπρόσωποι της Ελληνικής Τράπεζας μοίρασαν σπόρους στους περαστικούς και τους ενημέρωσαν για τη σημαντικότητα ενός πράσινου πλανήτη, αλλά και τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να έρθει πιο κοντά στη φύση.

Πέραν των διαφόρων ενεργειών και εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Priceless Planet Coalition της Mastercard, η Ελληνική Τράπεζα προχώρησε σε εκστρατεία χρήσης καρτών Mastercard, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκε το ποσό των €70.000 το οποίο θα δοθεί για την Παγκόσμια αποκατάσταση 100 εκατομμυρίων δέντρων μέχρι το 2025, αλλά και σε τοπικό επίπεδο σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και άλλους φορείς, σε περιοχές όπου είναι επιστημονικά εξακριβωμένο ότι θα επηρεάσουν θετικά την πορεία της κλιματικής αλλαγής.

Μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες της Ελληνικής Τράπεζας και τη συνεργασία με το Priceless Planet Coalition της Mastercard, μέσα από τις επίσημες σελίδες της στο Facebook και στο Instagram.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending