fbpx

Κι όμως… Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής δεν επιτρέπει τα κινητά στις συναυλίες του!

Πόσες φορές έτυχε να πας σε μια συναυλία ή σε ένα live να δεις τ@ αγαπημέν@ σου καλλιτέχνη ή συγκρότημα… κι αντ’ αυτού να καταλήγεις να βλέπεις παντού οθόνες κινητών που τραβούν videos & photos; Μην μου πεις ότι δεν είναι full σπαστικό!

Τη λύση σ’ αυτό το πρόβλημα φαίνεται ότι βρήκε ένας πολύ γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής. Πρόκειται για τον Bruno Mars, ο οποίος κάνει “phone free” συναυλίες και events! Ναι… Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια.

Μάθε πιο κάτω γιατί το κάνει αυτό:

@katekurczy Bruno Mars concert was actually the best concert ive ever seen 1000000/10 #brunomars #lockedoutofheaven #nophones #concert #bruno #phones #fyp ♬ Locked out of Heaven – Bruno Mars

Όπως βλέπεις και στο πιο πάνω video, οι fans πρέπει να αφήσουν το κινητό τους έξω, μέσα σε ειδικές θήκες, πριν μπουν στον χώρο της συναυλίας και τα παίρνουν πίσω με το τέλος του show.

Ο λόγος είναι πολύ σωστός και μάλλον αυτό το “no phone policy” θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε όλες τις συναυλίες. Όπως εξήγησε κι ο ίδιος ο Bruno Mars, θέλει ο κόσμος να απολαμβάνει τη στιγμή και την όλη εμπειρία μιας συναυλίας και όχι να βγάζει videos όλη την ώρα.

@horchata_sotoTrust me i was there lolllll♬ original sound – Jorge Soto

Το 2018, όταν πρωτο-ξεκίνησε αυτό το policy στις συναυλίες του, ο κόσμος το αγκάλιασε και μάλιστα είχε γίνει trending στο Twitter το hashtag #liveinthemoment, όπου πολλοί fans έλεγαν ότι απόλαυσαν τη συναυλία καλύτερα από κάθε άλλη φορά, επειδή μπορούσαν να δουν τον καλλιτέχνη στην σκηνή, χωρίς να τους εμποδίζουν χιλιάδες οθόνες μπροστά τους!

Εσύ θα ήθελες να εφαρμοστεί το “phone free” policy σε όλες τις συναυλίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending