fbpx

5 ελληνικά νησιά για low budget διακοπές με την παρέα σου χωρίς να «μείνεις ταπί»!

Μήπως θέλεις φέτος το καλοκαίρι να επισκεφθείς κι εσύ κάποιο νησάκι της Ελλάδας με την παρέα σου για να αλλάξεις παραστάσεις; Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι οι τιμές είναι στα ύψη και εσύ ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό;

Εμείς, επειδή σε καταλαμβαίνουμε, σου βρήκαμε 5 νησιά για low budget διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες… χωρίς να σε αφήσουν αδέκαρο!

Δες πιο κάτω πού προτείνουμε να πας:

1
Σέριφος

Greka

Η Σέριφος είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό νησί των Κυκλάδων, με ήρεμη ατμόσφαιρα που υπόσχεται χαλαρωτικές, διασκεδαστικές και αξέχαστες διακοπές.

Το νησί αυτό είναι ένας πολύ οικονομικός προορισμός με μαγευτικές παραλίες, υπέροχα μπαράκια και ταβέρνες με πεντανόστιμο φαγητό!

2
Σαμοθράκη

In.gr

Η Σαμοθράκη είναι ακόμη ένας οικονομικός προορισμός στην Ελλάδα. Εκεί μπορείς να βρεις οικονομικά δωμάτια ή αν προτιμάς μπορείς να κάνεις camping!

Συνδυάζει βουνό και θάλασσα μαζί… πράγμα που θα σε κάνει να την ερωτευτείς, αφού έχει μαγική ενέργεια και πολύ φιλόξενους ανθρώπους.

3
Μήλος

CNN.gr

Η Μήλος καλύπτει όλα τα γούστα, μιας και σ’ αυτό το νησί θα βρεις διάφορες δραστηριότητες – ιδανικές για το καλοκαίρι.

Ένα σημαντικό tip που πρέπει να ξέρεις, είναι να προτιμήσεις να κλείσεις ξενοδοχείο τηλεφωνικώς, παρά από κάποια πλατφόρμα online κρατήσεων.

4
Ικαρία

Greeka

Στην Ικαρία θα βρεις πολυτελή διαμονή μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις παραλίες και μάλιστα σε πολύ λογικές τιμές. Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και το camping!

Πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι του νησιού είναι ο Άγιος Κήρυκος, στη νοτιοανατολική ακτή, ενώ ο δεύτερο σημαντικό spot είναι ο Εύδηλος στη βόρεια ακτή. Το νησί πήρε το όνομα του από τον γιο του Δαιδάλου, Ίκαρο, ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο ξεβράστηκε στις ακτές αυτού του νησιού.

5
Ανάφη

FEEL HELLAS

Όπως κατάλαβες στις προτάσεις μας δεν περιλαμβάνονται μόνο ακριβά ξενοδοχεία ως επιλογές, αλλά και το camping. Γι’ αυτό και η Ανάφη δεν θα μπορούσε να λείπει από το άρθρο μας.

Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό ελεύθερου camping. Είναι ένα μαγικό μέρος κι όταν θα φύγεις από το νησί σίγουρα θα πάρεις μαζί σου απίστευτες εικόνες και αναμνήσεις!

Εσύ ποιο νησί σκοπεύεις να επισκεφθείς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending