fbpx

5+1 fun facts που δεν ήξερες για την ταινία της Barbie και θα σε αφήσουν άφων@!

Σίγουρα είσαι και εσύ ενθουσιασμέν@ που η νέα ταινία Barbie είναι επιτέλους στις οθόνες του cinema, αφού η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες γίνεται χαμούλης και όλοι μιλούν γι’ αυτήν (καλά, μιλάμε για τρελό marketing)!

Είτε πήγες να τη δεις, είτε σκοπεύεις να πας σύντομα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζεις για την υπερπαραγωγή της Greta Gerwig, με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling κι όταν τα μάθεις… they will blow your mind.

Δες τα πιο κάτω:

1
Κι όμως, η γιαγιά στην ταινία είναι η πραγματική… Barbie!

The Boston Globe

Στην ταινία βλέπουμε μια ηλικιωμένη γυναίκα (δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για τον ρόλο της για να μην σου κάνουμε spoil σε όσους δεν είδαν ακόμα την ταινία), η οποία στην πραγματικότητα ονομάζεται Barbara Handler και είναι η κόρη της Ruth Handler, εφευρέτριας της διάσημης κούκλας Barbie!

Η Barbara ενέπνευσε την πρώτη Barbie όταν ήταν ακόμη κοριτσάκι και φυσικά η κούκλα πήρε το όνομά της. Ο γιος της οικογένειας… ονομάζεται Ken (να λοιπόν από πού βγαίνει κι αυτό το όνομα).

2
H ταινία ανακοινώθηκε… πριν μια δεκαετία!

Variety

Η live-action ταινία Barbie ανακοινώθηκε σαν project πριν από μια δεκαετία+ και συγκερκιμένα τον Σεπτέμβριο του 2009, από την Universal Pictures και τον Laurence Mark στην παραγωγή.

Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε 3 διαφορετικούς οίκους παραγωγής, λόγω μη εξέλιξης. Το 2014 την ταινία ανέλαβε η Sony Pictures, με την Amy Schumer να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να ξαναγράφει μέρος του σεναρίου. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, εγκατέλειψε την ταινία το 2017.

3
Πόσες πρωταγωνίστριες “διεκδίκησαν” τον ρόλο της Barbie;

people.com/independent.co.uk/harpersbazaar.com

Όταν η Amy Schumer εγκατέλειψε την ταινία, λοιπόν, αποφασίστηκε ότι η Anne Hathaway θα πρωταγωνιστούσε ως η διάσημη κούκλα, αλλά χωρίς να γίνει κάτι επίσημο, αφού το συμβόλαιο της Sony Pictures με την ταινία έληξε το 2018.

Έτσι πέρασε στα χέρια της Warner Bros, η οποία το 2019 ανακοίνωσε τελικά τη Margot Robbie ως την πρωταγωνίστρια της ταινίας.

Παρ’ όλα αυτά ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες ακούστηκε και το όνομα της Gal Gadot που τελικά δεν ήταν διαθέσιμη και έτσι ο ρόλος πήγε στη Margot. Who knows; Πάντως, εμείς είμαστε #team_Margot, της πάει πολύ η Barbie!

4
Και ο Ryan Gosling πώς προέκυψε; 

The Conversation

Σε συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός, Ryan Gosling, είπε ότι σκεφτόταν αν θα αποδεχτεί ή όχι τον ρόλο του Ken, ώσπου μια μέρα είδε μια κούκλα του Ken που ήταν της κόρης του… ξαπλωμένη μπρούμυτα μέσα στη λάσπη!

Έτσι, έστειλε μια φωτογραφία στη σκηνοθέτιδα της ταινίας και είπε «Θα είμαι ο Κεν σου, η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί».

5
Έλλειψη στο ροζ χρώμα… λόγω της ταινίας!

Indy100

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται από τα βανάκια, μέχρι να στηθεί ολόκληρο το σετ της ταινίας, χρησιμοποιήθηκε τοοόσο πολύ ροζ χρώμα μπογιάς που προκάλεσε διεθνή έλλειψη… Απίστευτο κι όμως αληθινό!

6
Η ομοιότητα που δεν πρόσεξε κανείς…

@its_ivanmars No way!! Did you notice?! 😱😱😱 #barbie #fyp #foryou #harleyquinn #screammovie #conspiracy ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Την ταινία “Suicide Squad” που κυκλοφόρησε το 2016 τη θυμάσαι; Ναι, όπως σίγουρα θα πρόσεξες η πρωταγωνίστρια και εκεί ήταν η Margot Robbie!

Αυτό που ίσως να μην είχες προσέξει είναι αυτή η ομοιότητα που βλέπουμε σε κάποιες σκηνές των δύο ταινιών… Τι να κρύβεται άραγε πίσω από αυτό;!

Ποιο από τα πιο πάνω σου έκανε περισσότερη εντύπωση για την ταινία της Barbie;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending