fbpx

10 τηλεοπτικά προγράμματα που αξίζει να δεις φέτος στην κυπριακή TV!

Παρόλο που έχουμε δεκάδες επιλογές σε σειρές και εκπομπές στο Netflix, η τηλεόραση έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

Σιγά – σιγά, λοιπόν, ξεκινά ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν που προβλέπεται συναρπαστική, μιας και οι επιλογές μας θα είναι αρκετές, τόσο σε νέες και παλιές σειρές, αλλά και σε εκπομπές με πιο funny χαρακτήρα. Πιο κάτω σου μαζέψαμε 10 τηλεοπτικά προγράμματα που αξίζει να παρακολουθήσεις.

Δες πιο κάτω τις προτάσεις μας:

1
Mustang

cyprusnews.eu

Πρόκειται για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Φώτης Γεωργίδης και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στον Alpha Κύπρου. Στη σειρά, θα συμμετέχουν αρκετοί από τους ηθοποιούς του Κάμπινγκ, όπως ο Μάριος Δημητρίου (Θαλής), ο Αντρέας Τσέλεπος (Αγαθοκλής), ο Βασίλης Χαραλάμπους (Λεύκος) και άλλοι!

Σε ό,τι αφορά τον τίτλο, όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, “mustang” σημαίνει άγριο άλογο και φυσικά μιλάμε για κωμωδία. Ο Φώτης Γεωργίδης, αποκαλύψε και τον ρόλο του στη σειρά, που θα είναι ο Ζαχαρίας και το επάγγελμα του είναι συντηρητής σε ένα ίδρυμα.

2
Φόνοι στο καμπαναριό 

Πώς μπορεί να συνδέονται ένας φόνος, πέντε μοναχές, μια κλοπή και η Αγία Θεοδούλη; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί με το που γίνει η πρεμιέρα της νέας αυτής κωμωδίας (ακόμη δεν γνωρίζουμε ημερομηνία) στον Alpha Κύπρου!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Ρένια Λουιζίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, οι οποίες θα υποδύονται δύο μοναχές, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Παρά πέντε», το «Είσαι το ταίρι μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

3
Famagusta

Ο Αντρέας Γεωργίου με τη νέα δραματική του σειρά, θέλει να παρουσιάσει τα γεγονότα της τούρκικης εισβολής και την κατάκτηση της Αμμοχώστου… Μια σειρά που σίγουρα θα μας συγκινήσει!

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha Κύπρου στις αρχές του 2024 με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974 και πρωταγωνίστρια θα είναι η σπουδαία ηθοποιός, Δέσποινα Μπεμπεδέλη!

4
Late night show με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

tothemaonline.com

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στα βραδινά show και αυτή τη φορά με μια εκπομπή που θα θυμίζει το ελληνικό “The 2night show” που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται τόσο από την Κύπρο, αλλά και από την Ελλάδα, όπως  πολιτικούς, αθλητές, επιχειρηματίες κ.α. και θα δίνουν συνεντεύξεις, ώστε να παρουσιάσουν με χιούμορ «αθέατες» πλευρές της ζωής τους, θα παίζουν παιχνίδια, ενώ θα υπάρχει και live μπάντα!

5
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Το νέο τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται από το Sigma θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μας θυμίσει την εποχή του «Εφιάλτη στην κουζίνα». Δύο ομάδες θα αποτελούνται από δύο παίκτες… Αυτόν που θα μαγειρεύει και αυτόν που θα δίνει τις εντολές!

Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι αυτός που θα αποφασίζει ποιο είναι το νοστιμότερο πιάτο, κάνοντας την κριτική του με τον δικό του μοναδικό τρόπο… Έχει να πέσει πολύ γέλιο!

6
My Style Rocks 

skaitv.gr/ilovestyle.com

Μετά το GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή παίρνει τη θέση του κριτή στο “My Style Rocks”! Είτε τη συμπάθησες, είτε όχι κατά την περσινή σεζόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην θες να ακούσεις ξανά τις ξεκαρδιστικές της ατάκες… Ειδικά τώρα που θα έχει και συμπατριώτη της μαζί!

Την κριτική επιτροπή θα συμπληρώνουν ο Κύπριος σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ το παιχνίδι θα προβληθεί και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Sigma.

7
Your Face Sounds Familiar

newsbomb.gr

Το αγαπημένο παιχνίδι μεταμφιέσεων μας έλειψε την περσινή σεζόν και ευτυχώς θα επιστρέψει με νέο κύκλο το 2024 και το πιο πιθανόν είναι να το απολαμβάνουμε και πάλι από τον ANT1 Κύπρου.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει ποι@ θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίαση, ούτε ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι, όλοι ελπίζουμε παρουσιάστρια του show να είναι η Μαρία Μπεκατώρου για να μας χαρίσει και πάλι τους ξεχωριστούς χορούς της κατά την ανακοίνωση της βαθμολογίας!

8
Σασμός (3η σεζόν)

Τώρα τι να πρωτο-σχολιάσω για τον «Σασμό»; Η σειρά που μας «έκλεψε» τις εντυπώσεις θα συνεχίσει να μας κρατά σε αγωνία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κι εμείς ανυπομονούμε για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Παρόλο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία, το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου από τον Alpha Κύπρου, γι’ αυτό stay tuned!

9
Παγιδευμένοι (2η σεζόν)

Η αγαπημένη σειρά που προβάλλεται από τον ANT1 Κύπρου είναι έτοιμη να επιστρέψει κι εμείς περιμένουμε πώς και πώς να ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει δυναμικά, φέροντας στις οθόνες μας αρκετές ανατροπές κι εκπλήξεις που θα «γεννήσουν» στο κοινό νέα ερωτηματικά, τα οποία θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν!

10
Η Γη της Ελιάς (3η σεζόν)

Ακόμη μια γνωστή μας σειρά που -όπως μπορείς να δεις και στο trailer πιο πάνω- πρόκειται να κάνει μια συγκλονιστική πρεμιέρα με ομήρους, κλέφτες κι αστυνόμους να πρωταγωνιστούν!

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 25 Σεπτεμβρίου από τον Alpha Κύπρου, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Εσύ τι θα επιλέξεις να παρακολουθήσεις φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending