fbpx

ΣΚ σημαίνει brunch… Πάμε βόλτα σε 5 τέλεια spots της Κύπρου που σίγουρα θα λατρέψεις!

Αν είσαι κι εσύ in your brunch girl/boy era, τότε σίγουρα ψάχνεις νέα spots για να απολαύσεις λαχταριστό brunch μαζί με την παρέα σου αυτό το ΣΚ!

We got your back, αφού σου μαζέψαμε μερικά από τα latest brunch spots που έκαναν την εμφάνισή τους σε πόλεις και χωριά και πρέπει σίγουρα να τα βάλεις στη λίστα σου και να κάνεις τη βόλτα σου εκεί σύντομα.

Δες πού προτείνουμε να πας για brunch αυτό το weekend:

Instagram.com/@giraffe_cy

Ένα cute μαγαζάκι έκανε την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα, σε κεντρική τοποθεσία και αξίζει να το επισκεφθείς, αφού προσφέρει τέλειες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Από καφέ, brunch, snacks και νόστιμο μεσημεριανό!

Το Giraffe Deli Brunch & Espresso θα το βρεις στην οδό Αρχαγγέλου, στον Παρισινό και σίγουρα θα ξετρελαθείς με το brunch menu του.

  • Πληροφορίες: 22 264898, Λεωφ. Αρχαγγέλου 49Α, Παρισινός, Λευκωσία. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 07:00-20:00 & Σάββατο-Κυριακή 8:00-16:30.
checkincyprus.com

Και απ’ την πρωτεύουσα ταξιδεύουμε σ’ ένα δρομάκι της παλιάς Λεμεσού για να φάμε λαχταριστό brunch σε ένα γνωστό μπαράκι με εσωτερική αυλή!

Από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (και κάθε Κυριακή) θα έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις brunch από τις 10.00-15.00 παρέα με κοκτέιλ και φυσικά υπό τη συνοδεία μουσικής από “δυνατούς” DJs. Ναι καλά διάβασες… Πάμε Λεμεσό για brunching and dancing λοιπόν!

  • Κάνε κράτηση για το Bottomless Brunch στο τηλ. 99 211280, Ζικ Ζακ 10, 3036, παλιά Λεμεσός.
Instagram.com/@melissesbrunch_venue3

Αν είσαι ο τύπος που προτιμάς το ΣΚ να πηγαίνεις βόλτα στο χωριό, τότε σου έχουμε έναν υπέροχο κήπο με θέα, δέντρα και φωτάκια, πολύ κοντά στη Λευκωσία (μην σε ταλαιπωρούμε κιόλας)!

Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το Μέλισσες Brunch and Venue, it’s about time να το κάνεις. Προτείνουμε να δοκιμάσεις το platter με τα παραδοσιακά πουρέκκια χαλλουμιού ή τα pancakes (αναρής και σοκολάτας)! Από εκεί μπορείς να δανιστείς ένα από τα ποδήλατα της Next Bike Limassol για να κάνεις τη βόλτα σου στο χωριό.

  • Πληροφορίες: 99 134963, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 9, Δένεια, επ. Λευκωσίας. Ωράριο: Κάθε Σάββατο και Κυριακή brunch από τις 09.00-14.00. Παρασκευή – live music 20:00- 02:00.
Facebook.com/Καφενείο Το Χωρκάτοικο

Από χωριό σε χωριό σε πάμε, αλλά με τόσες ωραίες επιλογές που σου βρήκαμε δεν νομίζω πως σε χαλάει κιόλας! Πάμε για καφέ στα βουνά στο Καφενείο το Χωρκάτoικο.

Όχι δεν κάναμε ορθογραφικό… Χωρκάτ-οικο, όπως το χωριό Οίκος! Για μπούκκωμα όπως της γιαγιάς σου, με διαλεκτά προϊόντα της περιοχής Μαραθάσας ή για το ultra χωρκάτ-οικο private party σου με φουκού τζιαι πύρες κάμε την κράτησή σου έγκαιρα!

  • Πιάσε τηλ δαμέ: 97 952511, γιατί το καφενείο λειτουργεί αυστηρώς με κρατήσεις. Αγίου Ιωάννη Λαμπαδιστή 2, Οίκος Μαραθάσας.
Instagram.com/@pale_xwrei

Το Πάλε-χωρεί είναι ένα μικρό, cozy, modern-traditional café με πολύχρωμες καρέκλες και θα το βρεις στην καρδιά της πλατείας του χωριού Παλαιχώρι, στην ορεινή Λευκωσία.

Παρόλο που ο χώρος δεν είναι και πολύ μεγάλος, λοιπόν, πάλι τους χωράει όλους – εξού και το όνομά του (που είναι επίσης λογοπαίγνιο από το όνομα του χωριού). Η ιδιοκτήτρια, κ. Ανδρούλα θα σου φτιάξει χωριάτικο brunch, με προϊόντα που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς (ψωμί, αλλαντικά, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, ρίγανη).

  • Πληροφορίες: 99 412333, Λεωφ. Ελευθερίας 1, Πλατεία Παλαιχωρίου, επ. Λευκωσίας.

Εσύ πού θα πας για brunch αυτό το weekend;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending