fbpx

Το μεγαλύτερο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ Street Party επιστρέφει & ΔΕΝ πρέπει να λείπει κανένας!

Φοιτητική ζωή χωρίς διασκέδαση γίνεται; NOOOOOO! Φοιτητική ζωή χωρίς UNiFEST γίνεται; Με τί-πο-τα! Γι’ αυτό, μετά το tour του Νο.1 φοιτητικού φεστιβάλ στα πανεπιστήμια της Κύπρου, ΕΡΧΕΤΑΙ το μεγαλύτερο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ street party!

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, λοιπόν, θα βρεθούμε όλοι ξανά στον “χώρο του εγκλήματος”, στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης (οδός Μιχαήλ Γιωργαλλά – click for map) για το UNiFEST Street Party… έτσι για να ξεδώσουμε λίγο πριν μπούμε στα βαθιά με το διάβασμα!

Ξεκινάμε από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα τα έχουμε όλα… ξεσηκωτική μουσική από DJs, cocktails και μπύρες, καλό street food και φυσικά εκπλήξεις γιατί η φάση (θα) είναι ✨ΝΤΕΛΟΥΛΟΥ!✨

Έλα με την παρέα σου και… Get ready για κάτι μοναδικό!🤟

Το πιο… φοιτητικό street party διοργανώνεται από το StudentLife και τη Misfit Union για 3η φορά. Στο event του περασμένου Ιούνιου 1500 φοιτητές (και βάλε) το “έκαψαν” στον δρόμο της Έγκωμης… Αν ήσουν εκεί ξέρεις τι «έπαιξε» εκείνη τη νύχτα! 😉

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο τελευταίο Street Party για να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ δεν πρέπει να λείπεις!

Μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό!

Φοιτητικό Street Party χωρίς την κατάλληλη μουσική δεν γίνεται… γι’ αυτό και οι DJs MR CAUSE και ALEX S έρχονται ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να μας ξεσηκώσουν με λίγο απ’ όλα – RnB, Hip Hop, House και Mainstream μουσική, ελληνική και ξένη!

Εννοείται ότι όλο το βράδυ θα έχουμε cocktails, παγωμένη Carlsberg, shots και yummy street food από MU Kitchen και Bolls! Και όλα αυτά σε φοιτητικές τιμές όπως σε συνηθίσαμε!

Και για να ολοκληρωθεί το party οι makeup artists της Dust+Cream θα είναι μαζί μας για να αναλάβουν το makeup look σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Φρόντισε να έρθεις από νωρίς για να σε περιποιηθούν κατάλληλα!


Ready for the official student party?

UNiFEST23 STREET PARTY!
Παρασκευή 20/10, από τις 7μ.μ. |
Location here

Διοργανωτές: StudentLife, Misfit Union

Χορηγοί: Carlsberg, Dust+Cream
Υποστηρικτής: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου
Στηρίζουμε: Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Powered by MixFM

Εσύ θα λείπεις; Believe us… Αυτό το street party δεν θες να το χάσεις!🤙

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending