fbpx

3+1 tips για να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα πριν τα Χριστούγεννα με full οικονομικά προϊόντα!

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις να φροντίζεις το δέρμα σου! Δε θέλεις να λάμπει μόνο το πρόσωπο και το μακιγιάζ σου, αλλά και το δέρμα σου!

Γι’ αυτό και εμείς σου προτείνουμε 3+1 πανεύκολα tips τα οποία αν ακολουθήσεις θα αποκτήσεις βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα με full οικονομικά προϊόντα για ένα #NoFilterNeeded αποτέλεσμα!

Δες πιο κάτω :

1
Προετοιμασία δέρματος

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, ξεκίνα με ένα απολαυστικό ντους με χλιαρό νερό το οποίο θα βοηθήσει τους πόρους σου να ανοίξουν ώστε να επιτρέψουν στα προϊόντα να εισχωρήσουν σε βάθος στο δέρμα σου.

Απόφυγε το καυτό ντους, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια του δέρματος και να οδηγήσει σε ξηρότητα.

2
Exfoliate & Glow

Μίλα μας για εκτυφλωτική λάμψη! Ξεκινώντας από τα βασικά, το scrub είναι το πρώτο βήμα. Χάρη σε αυτό, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, αποκαλύπτοντας την φυσική λάμψη του δέρματος σου!

Eπίσης, αποτρέπεις τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα και μειώνεις την πιθανότητα παγίδευσης των τριχοθυλακίων.

Επιπλέον, με ένα καλό scrub περιορίζεις τυχόν δυσχρωμίες και φυσικά προετοιμάζεις το δέρμα σου για να δεχτεί σε βάθος την ενυδάτωση που θα σου προσφέρουν τα body care products σου. Προτείνουμε το οικονομικό, αλλά θαυματουργό body scrub με απίστευτο άρωμα ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΜΑΚΑΝΤΕΜΙΑ από DUST + CREAM.

*Extra Tip: Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις με το scrub – Απόφυγε να τρίψεις δυνατά, γιατί αυτό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σου.

3
Hydration Magic

Το απόλυτο μυστικό για full ενυδατωμένο δέρμα μάλλον το ξέρεις ήδη, και δεν είναι άλλο από μια καλή body lotion! Η νέα body care σειρά της DUST+CREAM αποτελείται από 91% συστατικά φυσικής προέλευσης και ταυτόχρονα είναι πολύ οικονομική!

Μπορείς να διαλέξεις body lotions και body butters, ανάλογα με το mood που έχεις την συγκεκριμένη μέρα, γιατί υπάρχει μεγάλη ποικιλία! Είναι όλα πλούσια σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, ωστόσο έχουν ελαφριά υφή και απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος λιπαρότητας.

Η μυρωδιά τους σε κάνει να θες να τα φας! Must-try είναι οι μυρωδιές της σοκολάτας, φράουλας-γιαούρτι και της white musk!

*Extra Tip: Βάλε την κρέμα αμέσως μετά το ντους ώστε να “φυλακίσει” την υγρασία το δέρμα σου.

4
Treat Your Hands Right

Συχνά παραμελούμε τα χέρια μας παραβλέποντας ότι είναι εξίσου σημαντικά με το υπόλοιπο σώμα! Η νέα σειρά της DUST+CREAM, περιέχει πλούσια και κρεμώδη σύνθεση που αφήνει τα χέρια σου μεταξένια.

Το μελισσοκέρι είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, ιδανικός και για το πολύ ξηρό δέρμα, που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα το εκχύλισμα αλόης εισχωρεί στο δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό, βοηθώντας στη μείωση των δερματικών ερεθισμών.

Η συσκευασία είναι ιδανική για on-the-go ενυδάτωση, άρα δεν έχεις δικαιολογία να κυκλοφορείς με σκασμένα χέρια!

*Extra Tip: Πριν πας για ύπνο, άπλωσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών με άρωμα αμύγδαλο για να διατηρηθεί η υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Χάρισε στον εαυτό σου μικρές δόσεις πολυτέλειας στο σπίτι σου υιοθετώντας rituals τα οποία σε κάνουν να νιώθεις χαρά και αυτοπεποίθηση! Σου αξίζει το καλύτερο και δεν χρειάζεται να περιμένεις από κανέναν άλλον εκτός από εσένα την ίδια να σου το δώσει! 💖✨

DUST+CREAM: MAKEUP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending